Dol per la mort del directiu Quim Sala
FS Notícies | 16/05/2018
La Federació Catalana de Futbol està de dol i vol expressar el seu sincer condol a la família, companys i coneguts del directiu de l’FCF i de l’LCFS.
Dol per la mort del directiu Quim Sala

La Federació Catalana de Futbol i la Lliga Catalana de Futbol Sala viuen uns dies tristos per la mort del directiu de l’FCF i l’LCFS, Joaquim Sala Calvo, a conseqüència d’una llarga malaltia. Des de l’FCF volem donar les gràcies a tots els clubs i persones vinculades al món del futbol i del futbol sala que han manifestat el seu dol davant d’aquesta irreparable pèrdua.

En Quim portava més de deu anys vinculat a l’FCF. Inicialment, va entrar com a directiu de la Junta Directiva de Futbol Sala. Un càrrec que ha mantingut durant tots aquests anys i que ha compaginat amb diferents responsabilitat federatives com a delegat de l’LCFS de Lleida i com a directiu responsable de la Copa Catalunya de Futbol Sala. El respecte que es va guanyar entre els seus companys de Junta va propiciar que fos nomenat, a més, directiu de la Junta Directiva de l’FCF.

La seva predisposició, les seves ganes de treballar i de sumar, i sobretot, la seva estima cap al futbol i el futbol sala, va comportar que des de la Lliga Catalana de Futbol Sala se l’assignés com a directiu representant de l’FCF als Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala, acompanyant a l’expedició de Catalunya en totes les seves competicions. Fet que va provocar que es guanyés un afecte i una gran estima per part de tots els jugadors, jugadores, cossos tècnics i rivals, sent una peça clau en l’estructura de l’Àrea Esportiva i de Seleccions de Futbol Sala.

El seu traspàs és una gran pèrdua per a la Federació i per tot el futbol i futbol sala català.

Expressem el més sentit condol a la família, amics i companys d'en Quim, un home que sempre serà recordat per ser part de l’evolució i el desenvolupament del futbol sala català.

Descansi en pau.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.