Dolorosa derrota de Catalunya davant d’una rocosa Melilla
F. Platja | 14/07/2018
La Selecció Catalana Sènior masculina de futbol platja ha caigut derrotada 0 a 4 davant d’un conjunt melillenc que ha aprofitat les seves ocasions.

0 - 4
MELILLA
Manel Martínez, José Antonio Quesada, Miguel Fuentes, Cristian Martínez, Fèlix Casalod, Raúl Blanco, José Manuel Arias, Carlos Millán, Francisco Javier Dorado, Daniel Haro, Víctor Morillas, Manel Martínez i Roger Roy.
MELILLA
Jesús Avellaneda, Riudan Dris, Pablo Avellaneda, Juan Marteache, José Cintas, Mario Soria, Ismael Amar, Francisco López, Javier Boubkouk, Abderrahim Omar, Hamin Buzzian i Mizzian El Kaychouchi.

Hamin Buzzian (0-1, 5’; 0-2, 13’); Francisco López (0-3, 23’); Mario Soria (0-4, 26’).
TARGETES GROGUES
Raúl Blanco (21’)

TARGETES VERMELLES
Raúl Blanco (29’).

La Selecció Catalana Sènior masculina de futbol platja ha perdut davant d’una combativa Melilla per 0 a 4 en les semifinals del Campionat d’Espanya. El combinat que dirigeix Diego Blanco no ha trobat la fórmula per fer mal a un bloc molt compacte que s’ha mostrat inexpugnable en defensa i efectiu en atac. D’aquesta manera, la Selecció jugarà demà, diumenge 15 de juliol, a les 11.00 hores contra el País Basc el duel pel tercer i quart lloc.

Catalunya i Melilla s’han tornat a veure les cares en les semifinals d’un Campionat d’Espanya, tal com va succeir la passada temporada a la localitat murciana de San Pedro del Pinatar. Els primers instants del duel s’han caracteritzat per una Melilla molt física que ha posat en dificultats a la Catalana amb vertiginosos contraatacs. Quan s’havien disputat cinc minuts, el combinat melillenc s’ha avançat en el marcador mitjançant un poderós tir de Hamin Buzzian. Tres minuts després, Raúl Blanco ha acaronat l’empat amb una rematada de cap que ha sortit desviada per centímetres.

Només començar el segon període, Dani Haro ha tingut l’1-1 en un xut sec que ha sortit fregant el pal de la porteria de Melilla. No obstant això, ha estat el quadre melillenc qui ha tornat a marcar gràcies al xut d’un incisiu Buzzian que, després de botar a la sorra, ha acabat al fons de la xarxa. Tot i el cop, la Selecció no s’ha rendit i ha continuat buscant amb insistència retallar diferències. Novament Haro ha disposat d’una bona oportunitat per marcar, però el seu xut s’ha estavellat al travesser. Quan faltava un minut per al final del quart, Francisco López ha aprofitat un desajust defensiu català per anotar el 0 a 3.

En el darrer període, Melilla s’ha mostrat molt sòlida al darrere i ha neutralitzat els atacs d’una Catalunya que no ha trobat la manera de perforar la xarxa visitant. El conjunt melillenc ha aconseguit sentenciar l’encontre amb el quart gol, obra de Mario Soria de penal. Per la seva part, el català Raúl Blanco ha estat expulsat per doble amonestació. La Selecció ha intentat marcar fins al final sense èxit. Així doncs, Catalunya jugarà demà, diumenge 15 de juliol, a les 11.00 hores contra el País Basc el partit pel tercer i quart lloc del Campionat d’Espanya. El duel es podrà seguir en directe a fcf.cat.