Dolorosa derrota del Seagull contra el Tacón madrileny
Futbol Femení | 13/05/2018
El conjunt català no troba la manera de superar un sòlid equip madrileny que ha estat capaç de materialitzat les seves ocasions de gol.

Baudi Rincón

El Seagull ha caigut derrotat per 0 a 4 en el partit d’anada de la promoció d’ascens a Primera Divisió Nacional Femenina contra el Tacón de Madrid. El conjunt de les gavines no s’ha trobat còmode davant d’un equip madrileny sòlid en defensa i letal en atac. La primera diana de l’encontre l’ha marcat al minut 14 Malena Ortiz amb un xut des de fora de l’àrea que la portera del Seagull no ha pogut aturar. Només sis minuts més tard, les madrilenyes s’han distanciat en el marcador amb una jugada per la banda esquerra que ha finalitzat Blanca amb un poderós tir. El Seagull, però, ha reaccionat i ha protagonitzat un parell d’accions perilloses que no han acabat en gol per poc.

Malgrat que les gavines han començat el segon temps atacant constantment per intentar capgirar el resultat, el Tacón s’ha mostrat inexpugnable a nivell defensiu. En una acció sense aparent perill, Blanco, una de les millors jugadores del duel, ha protagonitzat una gran jugada individual que ha suposat el 0 a 3. I, quan faltaven tres minuts per a la conclusió del partit, Lorena, molt murri, ha aprofitat una jugada embolicada a l’interior de l’àrea per anotar el definitiu 0 a 4. Amb aquest resultat, les catalanes viatjaran a Madrid amb la necessitat de capgirar aquest resultat advers.

Al partit hi ha assistit el responsable del futbol femení de l’FCF, Albert Montull; els subdelegats al Barcelonès Miquel Espert i Esteban Bombardo; la presidenta del Seagull, María del Pilar Ruiz; la presidenta del Tacón, Anna Rosell; el director general del club madrileny, Manuel Medillero; i la delegada del futbol femení de la Federació Madrilenya de Futbol, Nerea Alonso; entre d'altres.