Domini absolut de la Selecció Catalana Cadet
Notícies Generals | 28/05/2016
La Selecció Catalana Cadet ha disputat el primer partit del Campionat d’Espanya Cadet – Copa Coca-Cola davant Aragó. Els catalans han guanyat per 0 gols a 1.

ARAGÓ, 0: Saúl Gracia, Jose Javier Latorre, Carlos Montllor, Íñigo Sánchez, Yago Diaz, Cristian Martínez, Álvaro Pumareta (Daniel Torcal, 22’), Diego Marín, Carlos Latre (Jorge López, 29’), Leandro Torres (Iván Cartie, 26’), Iván Vicente.

CATALUNYA, 1: Adrià Rojas, Juan Miranda (Mihaylov Dzhoshkun, 21’), Biel Pla, Alejandro Orellana, Marc Gulias, Arnau Tortosa, Sergio Gómez, Raul Manso, Jofre Cherta (Aleix Diaz, 31’), Flavio Ruggeri, Guillem Martínez (Guillem Verdaguer, 21’).

Gol: Sergio Gómez (0-1, 32’).

Targetes grogues: Aleix Diaz (33’).

Àrbitres: Carlos Calderiña Pavon, Carlos Rodríguez Enrique (assistent), Jose Antonio Fernández Morillo (assistent), Daniel Galera Serrano (4t àrbitre).

La Selecció Catalana Cadet, dirigida per Lluís Cortés i Jaume Joan Rius, ha obtingut una merescuda victòria davant el combinat aragonès. El partit, d’una sola part de quaranta minuts, ha estat totalment dominat pels catalans, creant bones combinacions i tallant qualsevol acció d’Aragó. De fet, els aragonesos no han pogut passar de mig camp en gairebé cap moment del partit. Catalunya ha mostrat la seva superioritat a mesura que anaven passant els minuts i, constantment, ha creat accions de perill. La falta d’encert dels jugadors i la bona actuació del porter rival han evitat que el gol arribés durant els primers minuts.

En el minut 12, Sergio Gómez ha fet una passada en horitzontal des de la banda esquerre que s’hauria convertit en assistència de gol si algun dels dos davanters hagués arriba a tocar la pilota per empènyer-la dins la porteria. Catalunya ha intentat fer un joc més directe que Aragó, amb la qual cosa, els defenses han buscat sovint els davanters i els extrems. Les jugades per les bandes i els córners han estat les zones per on s’han iniciat les jugades més clares de gol dels catalans. El primer xut d’Aragó ha arribat als vint minuts de joc, però no ha anat ni entre els tres pals. La rèplica de la Selecció ha estat un xut al pal de Mihaylov Dzhoshkun després d’una bona recuperació dins l’àrea d’Alejandro Orellana.

Després de diverses arribades i de dominar completament la possessió de la pilota, ha arribat el gol de Catalunya. Alejandro Orellana ha rebutjat la pilota des del mig del camp i el seu refús s’ha convertit en una molt bona passada a l’espai per Marc Gulias, que ha creuat el xut i s’ha estavellat al pal. La pilota ha quedat morta a pocs centímetres de la línia de gol i Sergio Gómez s’ha encarregat de recollir el rebot i marcar l’únic gol el partit (0-1).

A les 12.30 hores Catalunya jugarà el segon i últim partit davant la selecció de Navarra.