Dos empats i una derrota a la Copa RFEF
Notícies Generals | 05/12/2015
Els equips catalans han disputat l’anada dels setzens de final de la fase nacional de la Copa RFEF. El Badalona i el Sabadell han aconseguit un empat, però l’Ascó ha perdut per 1-0.

Partit molt igualat a Son Malferit. L’Atlètic de Balears i el CF Badalona han marxat amb un empat a 0 en l’inici de la fase nacional de la Copa RFEF. L’equip local s’ha mostrat molt sòlid, mentre que el Badalona no ha volgut arriscar i ha preferit mantenir el 0-0 perquè l’eliminatòria es decideixi d’aquí dotze dies a Montigalà.

El CE Sabadell FC també ha acabat el seu partit amb un empat a 2 a la Nova Creu Alta davant l’Elx Il·licità. Els visitants s’han avançat mitjançant un xut creuat d’Agudo, però quatre minuts més tard, Cesc Clotet ha provocat un penal i Forgas ha posat les taules en el marcador (1-1). El mateix Cesc ha donat l’assistència del segon gol arlequinat cedint la pilota enrere perquè Sandro marqués de rosca des de la frontal de l’àrea. La pilota ha acabat entrant per l’escaire (2-1). Nuha ha tancat el resultat amb una ràpida contra per superar Tienda i ha situat el definitiu 2-2 a tretze minuts per al final. En el partit de tornada el Sabadell està obligat a guanyar o a empatar per més de dos gols si vol accedir als vuitens de final.

L’últim en jugar ha estat l’Ascó al camp del CD Sariñena aragonès. Els catalans no han pogut superar un conjunt que s’ha mostrat superior durant tot el partit. Tot i que l’Ascó ha tingut les seves oportunitats per capgirar l’eliminatòria, un gol de Lucho al minut 9 ha estat suficient per endur-se el partit (1-0). D’aquesta manera, el Sariñena agafa avantatge en aquesta Copa RFEF que es decidirà al Municipal d’Ascó.

Els partits de tornada es disputaran el dijous 17 de desembre.