Dues precandidatures presenten els documents d’aval
Notícies Generals | 12/09/2018
Les precandidatures a la presidència de l’FCF de Joan Soteras i d'Ivan Carrillo entreguen les signatures, en el dia de finalització del termini per lliurar-les.
Dues precandidatures presenten els documents d’aval

Dues precandidatures a la presidència de la Federació Catalana de Futbol han presentat aquest dimecres 12 de setembre els documents d’aval, a la seu central de l’FCF, a Barcelona, en el dia de finalització del termini per lliurar-les. Les precandidatures, encapçalades respectivament per Joan Soteras i Ivan Carrillo, han entregat abans del límit d’admissió de les 18.45 hores el següent nombre de signatures:

 

PRECANDIDAT NOMBRE DE DOCUMENTS
JOAN SOTERAS 918
IVAN CARRILLO 130

Reunió de la Junta Electoral

Dimecres dia 12, a partir de les 19.00 hores, la Junta Electoral es reuneix per procedir a la validació dels documents d’aval i tancar les actes de presentacions de precandidatures. Al seu torn, tal com estableix el calendari electoral, aprovat en la passada Assemblea General Extraordinària de l’FCF celebrada a Calafell, aquest dijous dia 13 de setembre es produirà la proclamació provisional de les candidatures.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.