Dura derrota de Catalunya davant Melilla en un duel equilibrat
F. Platja | 27/07/2018
La Selecció Catalana Juvenil masculina de futbol platja ha perdut per la mínima enfront Melilla (4-5) en una reedició de la final del Campionat d’Espanya de la temporada passada.

4 - 5
MELILLA
Adrián Martínez, Agustí Sarrias, Yeray González, Gerard Liao, Marc Lurbe, Marc Rodríguez, Iván Sugranyes, Gerard Pinaqui, Raúl Perea, Pau Manzano, Gerard Valldosera, Pavlo Bylo.
MELILLA
Abdusalam El Yaghmouri, Mohamed El Messaoudi, Muhammad Al-luch, Miguel Ángel Berruezo, Enrique Acebal, Hamed Hamed, Ussama Ahmed, Carlos Cañada, Mohame Dimmni, Ali Baguouri, José Javier Jiménez.
Raúl Perea (1-0, 14’); Gerard Pinaqui (1-2, 22’); Yeray González (3-3, 34’); Pau Manzano (4-4, 36’).

Miguel Ángel Berruezo (1-1, 15’); Carlos Cañada (2-2, 23’); Ussama Ahmed (2-3, 31’); Ussama Ahmed (3-4, 35’); Hamed Hamed (4-5, 36’).
Marc Rodríguez (17’), Gerard Liao (31’), Pau Manzano (36’).

El Catalunya-Melilla Juvenil de futbol platja ja es plantejava interessant i emocionant abans de començar. I és que, tenint en compte que els catalans ja van perdre la final del Campionat d’Espanya de l’any passat enfront aquest mateix rival i el potencial d’ambdós equips, el partit prometia. Certament, no ha defraudat. Melilla ha imposat el seu ritme en el primer quart, tenint més control i possessió de la pilota, però a poc a poc, la Selecció ha defensat millor i així és com ha anat arribant a la porteria rival per generar ocasions de perill. Tot i que l’enfrontament ha estat igualat, els jugadors de Miguel Fontecha s’han mostrat una mica més superior en els darrers minuts. La falta d’encert en jugades molt clares i petits errors propis, però, han provocat aquesta dolorosa derrota.

Fins al segon quart no s’han vist els gols, el primer de Raúl Perea amb un xut llunyà. I just després, Miguel Ángel Berruezo ha empatat de falta. Catalunya s’ha tornat a posar per davant amb el gol de Gerard Pinaqui, però, curiosament, un minut més tard, Carlos Cañada ha posat de nou les taules en el marcador amb una falta a la frontal de l’àrea. En el tercer quart, qui ha desfet l’empat ha estat Ussama Ahmed de xilena, en la qual la pilota ha fet un vot estrany que ha descol·locat el porter català. Poc després, Yeray González ha fet el 3-3 amb un potent xut en recollir un rebot de Pau Manzano que s’havia estavellat al pal. En un dels pocs errors en defensa, ho ha aprofitat Ahmed per marcar al segon pal. Pau Manzano, en una gran jugada individual desfent-se dels seus rivals, ha posat el 4-4 amb un gran xut.

El duel no podia estar més igualat, però les ocasions han estat per als catalans, que han proposat un joc més creatiu que els rivals. Tanmateix, en una nova acció molt protestada, Hamed Hamed ha marcat el definitiu 4-5 des del punt de penal. Melilla ha jugat amb les ales molt a dalt i obertes, buscant sempre la passada en llarg, però la Juvenil ha neutralitzat els atacs amb una defensa sòlida, sense poder evitar una dura derrota. La Selecció Catalana Juvenil jugarà el tercer partit del Campionat d’Espanya dissabte dia 28 a les 9.00 hores davant Castella La Manxa, en directe a fcf.cat.