Dura derrota de la Selecció Benjamí davant Castella La Manxa
FS Notícies | 24/03/2018
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala perd per 4 gols a 3 en l’últim partit del Campionat d’Espanya davant una Castella La Manxa que ha tret molt profit de la pilota aturada.

CASTELLA LA MANXA
4 - 3
Carlos Redondo, Alonso Parra, Ángel Florea, Aitor González, Kevin Machin. També han jugat: Carlos Rodríguez, Rodrigo Cañas, Daniel Magan, Marcos Gamboa, Jaime García, Pablo Crespo, Diego de Miguel Sanz.
Daniel Rodrigo, Pol Falomí, Martí Casanovas, Marcos Salido, Sander Tuijtelaars. També han jugat: Andreu Reyes, Jan Carreño, Marc Parra, Martí Díaz, Manuel Atienza, Roger Garcia, Arnau Lavilla.
Rodrigo Cañas (1-2, 13’); Jaime García (2-2, 16’; 3-3, 27’; 4-3, 28’).

Martí Casanovas (0-1, 4’); Sander Tuijtelaars (0-2, 4’); Pol Falomí (2-3, 17’).
Kevin Machin (19’), Diego de Miguel Sanz (25’).

Espectadors: 50 persones, aproximadament.

Catalunya ha disputat el tercer i últim partit de la Fase Única del Campionat d’Espanya davant una Castella La Manxa que ha anat de menys a més. Per contra, la Selecció Catalana ha fet el camí a la inversa, deixant que els rivals s’apropessin més sovint a la seva porteria en el tram final del primer temps. Al minut 4, Martí Casanovas ha controlat molt bé una passada prop de la frontal de l’àrea i el seu xut a mitja alçada ha obert el marcador. Pocs segons més tard, una jugada per la banda de Pol Falomí, fent l’assistència al segon pal, ha servit per a que Sander Tuijtelaars marqués tot sol el 0-2. La intensitat i la lluita de Catalunya han estat indubtables durant els trenta minuts de joc. El perill a l’àrea de Castella La Manxa ha estat força constant, però la falta d’encert ha evitat més gols, com el travesser que ha fet Arnau Lavilla en un llançament de falta a uns 15 metres.

De la mateixa manera que en el duel davant Madrid, la pilota aturada ha tornat a fer mal a la Benjamí. En un córner, Rodrigo Cañas ha retallat diferències amb un fort xut exterior. Tot i anar guanyant al descans, Catalunya ha reviscut el partit del matí davant els madrilenys, en el qual s’ha començat guanyant, fent bones jugades, però acabant el duel sense tenir les idees clares, encaixant gols des de la banda i patint la falta d’encert dels jugadors dirigits per Jordi Barrero. Així doncs, a la segona part, Jaime García ha empatat amb un xut creuat. Un minut després, el fort xut de Pol Falomí en un servei de banda se li ha escapat al porter rival. Daniel Rodrigo ha fet mèrits en moltes de les aturades, però no ha pogut evitar el 3-3 de Jaime García en aprofitar una pilota morta dins l’àrea que la defensa catalana no ha sabut allunyar. García ha fet un hat trick en marcar el quart gol de falta i per l’escaire.

Catalunya ha gaudit de múltiples ocasions en els últims deu minuts, però avui ha quedat clar que la pilota no volia entrar. Una nova oportunitat ha estat quan Martí Diaz ha xutat tot sol, el rebot li ha estat favorable, però el xut s’ha passejat per la línia de gol. La Catalana s’ha contagiat del mal joc de Castellà La Manxa; el duel s’ha aturat molt i la Selecció ha tingut força pèrdues a mitja pista. En el segon temps s’ha intentat jugar amb la passada directa al pivot, però als catalans els hi ha costat trobar els espais necessaris i això ha provocat una presa de decisions errònies en les últimes passades. Així doncs, amb una victòria i dues derrotes s’acomiada la Selecció Benjamí del Campionat d’Espanya que s’ha celebrat a Montijo, Badajoz.

Al partit ha assistit el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle.