El Badalona cau eliminat en les semifinals de la Copa RFEF
Notícies Generals | 01/03/2017
El CF Badalona ha guanyat la semifinal de tornada de la Copa RFEF per 0-1, però el CF Fuenlabrada serà l’equip que jugarà la final per l’average total (2-2).

El CF Badalona ha caigut eliminat davant el CF Fuenlabrada en les semifinals de la Copa RFEF. El partit de tornada, que han disputat ambdós conjunts a l’Estadi Fernando Torres, ha acabat amb victòria visitant per 0 gols a 1 gràcies a la diana de Moha a passada de Guzmán i Bruno. Tot i haver guanyat el partit, el Badalona no s’ha classificat per a la final de la Copa RFEF, ja que en el partit d’anada va caure derrotat per 1 gol a 2.

Durant el partit, el Badalona, conscient que havia de guanyar, ha generat ocasions de perill des de l’inici de l’enfrontament, però cap d’elles s’ha resolt amb èxit. La primera part s’ha tancat sense que cap dels dos equips pogués inaugurar el marcador.

A la represa, els badalonins han seguit dominant i han aconseguit tancar el Fuenlabrada a la seva àrea. D’aquesta manera ha arribat l’únic gol del partit de la mà de l’escapulat Moha que, al minut 71, ha enviat al fons de la xarxa una passada de Guzmán i que Bruno li ha servit en safata. Tot i que l’equip visitant ho ha seguit intentant, no ha pogut ampliar més la diferència i, tot i haver guanyat, no ha aconseguit el passi per a la final.

Així doncs, el CF Fuenlabrada s’enfrontarà a l’Atlético Saguntino, després que aquest guanyés el seu enfrontament contra el Real Unión Club.