El Badalona es classifica per als quarts de final de la Copa Catalunya
Notícies Generals | 24/08/2016
Els badalonins s’han imposat per 3 gols a 1 al Lleida després de disputar el darrer enfrontament de la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta.

L’últim partit que faltava per disputar corresponent a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta era el Badalona – Lleida, que s’ha jugat aquesta tarda al Municipal de Badalona i en el que ha estat present el subdelegat de la FCF al barcelonès Miquel Carrillo. Els dos equips van acordar canviar de camp com a conseqüència de les remodelacions que s’estan duent a terme al Camp d’Esports de Lleida.

En el matx, Miquel Robuste ha avançat als locals ben aviat, als deu minuts de joc, i ja fins al final del duel no s’han vist els altres gols, que han arribat de manera gairebé consecutiva. Al 84’ Ivan Agudo ha ampliat l’avantatge amb el 2-0, però Guillem Martí ha retallat distàncies dos minuts després. Mousa Bandeh ha tancat el marcador en l’últim minut.

Així doncs, el Badalona, juntament amb els altres equips classificats, el Gavà i el Sant Andreu, jugaran els quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta, on també competiran els equips de Segona Divisió “A”, que són el Gimnàstic de Tarragona, el Girona FC i la UE Llagostera.