El Badalona Futsal Iris, la resistència del futbol sala en una ciutat de bàsquet
Notícies Generals | 04/08/2017
Els futbolistes i cos tècnic del club han connectat des del primer dia amb la metodologia i exercicis que proposa el projecte +KESPORT!.
El Badalona Futsal Iris, la resistència del futbol sala en una ciutat de bàsquet

 

Els defensors del futbol sala a Badalona han trobat en el Badalona Futsal Iris un refugi per practicar el seu esport favorit en una ciutat on predomina el Futbol 11 i, sobretot, el bàsquet. De fet, el domini del bàsquet és tan gran que el futbol sala ha quedat relegat a un discret segon pla. Com a conseqüència d’aquesta complicada situació, fa dos anys es van unir el futbol sala dependent del Badalona amb aquest club de barri de Casagemes, que va produir un efecte crida des de tots els barris de la ciutat.

El Badalona Futsal Iris compta actualment amb 25 equips i un total de 318 jugadors. Es tracta d’un club únic per la seva filosofia formativa, la capacitat d’integració, la passió dels seus dirigents, la promoció pel futbol femení i l’aposta per jugadors amb algun tipus de discapacitat. Així doncs, l’entitat va connectar des del primer moment amb la metodologia de +KESPORT!, ja que tenen en comú el treball constant de les categories inferiors i la sensibilitat social.

Com que els pavellons coberts amb prou feines deixen un buit per al partit oficial del Sènior i un entrenament, el club aprofita tres pistes descobertes on la calor, el fred, la pluja i el vent sovint suposen incomoditats i certs riscos. D’aquesta manera, l’equip de govern, amb Ricard Urbano, Carlos Ventura i Néstor Martínez, manté negociacions amb els polítics per a la construcció d’un pavelló propi. La qüestió més immediata és resoldre el desallotjament d’una de les pistes, instal·lació d’un antic col·legi, per remodelar-la i convertir-la en un equipament cultural.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.