El Badalona goleja i obté el passi per a les Semifinals de la Copa RFEF
El CF Badalona ha guanyat 5 a 0 a l'Sporting de Gijón 'B' a casa, un partit al qual han assistit el vicepresident de la FCF, Josep Llaó, i el subdelegat del Barcelonès, Miquel Carrillo.

El CF Badalona s’ha classificat per a les Semifinals de la Copa RFEF després de vèncer a l’Sporting de Gijón 'B' en el partit de tornada de l’eliminatòria. El passat 1 de febrer els badalonins van perdre a camp de l’Sporting per 2 gols a 1 i l’eliminatòria havia quedat oberta però el Badalona no ha fallat davant la seva afició. El marcador l’ha inaugurat Bruno Vinicius al minut 20 gràcies a una passada llarga d’Indiano; i els escapolats han aprofitat l’avantatge en el marcador per deixar encarada l’eliminatòria abans d’arribar al descans amb els gols de Gerard Oliva, al 28’, i Carlos Calvo des de la línia de penal.

Tot i el còmode 3 a 0, el Badalona ha tornat a saltar al terreny de joc amb ganes de segellar el passi a Semifinals de manera contundent. Per això, quan només s’havien disputat 10 minuts de la segona part, Gerard Oliva de nou ha arribat fins a la porteria rival en aprofitar un malentès de la defensa xixonenca i ha anotat el 4 a 0. La golejada local l’ha tancada Iván Agudo al minut 58 (5-0).El marcador ja no s’ha mogut fins al xiulet final i els xixonencs no han tingut cap opció davant un rival incisiu i que ha pressionat molt bé al rival.

Al partit hi ha assistit el vicepresident de la FCF, Josep Llaó, i el subdelegat de la FCF al Barcelonès, Miquel Carrillo.