El Badalona passa a la fase nacional de la Copa RFEF
Notícies Generals | 19/10/2016
El Badalona ha superat la Pobla de Mafumet per 2 gols a 1 en la tornada de la final de la fase autonòmica i, per tant, es classifica per la fase nacional de la Copa RFEF.

Montigalà ha estat l’escenari de la final de la fase autonòmica catalana de la Copa RFEF. El Badalona ha fet valer l’avantatge del partit d’anada, on va guanyar per 0-2 i ha sentenciat l’eliminatòria guanyant el partit per 2-1.

Els escapulats han sortit amb molta força i de seguida han pressionat la porteria rival. El primer gol ha arribat al minut 15, quan Moha ha encertat un xut de falta directa que s’ha colat per l’escaire de la porteria. Al 20’, Víctor García ha marcat el segon després de rematar un xut d’Iván Agudo que s’havia estavellat al pal. Poc abans del descans, la Pobla de Mafumet ha retallat distàncies amb una diana de Dani Ojeda, que ha superat l’un contra un amb el porter local.

Ja a la segona meitat, ambdós conjunts han abaixat el ritme i no s’han vist més gols, tot i que el Badalona ha tingut l’oportunitat de marcar el 3-1 amb un penal que ha acabat aturant el porter visitant. D’aquesta manera, el xiulet final ha deixat el marcador en el definitiu 2-1 que dona la victòria als badalonins.

Així doncs, el Badalona s’ha proclamat campió de la fase autonòmica i obtindrà un premi econòmic de 3.005€ i el passi per a la fase nacional de la Copa RFEF, on es trobarà amb la resta de classificats autonòmics, així com amb els 18 clubs perdedors de l’eliminatòria prèvia de la Copa del Rei.