El Barça, classificat per la final de la Copa
Notícies Generals | 29/08/2014
El FC Barcelona s'ha classificat per a la final de la Copa Catalunya Femenina després de vèncer per 9 a 1 al CE Europa.

Alineacions:

FC Barcelona: Laura Rafols, Marta Unzue, Marta Torrejón, Ruth Garcia, Melani Serrano, Virgina Torrecilla, M. Coredera, Gema Gili, Jennifer Hermoso, Alexia Putellas, Ana Maria Romero (Willy). També han jugat: Núria Garrote, Chelsea Ashurt, Esther Romero, Cristina Baudet, Pilar Garrote i Andrea Sánchez.

CE Europa: Mònica, Mar, Kaky, Carla, Teixi, Andrea Porta, Vane, Alba, Marta, Ana Alcocer, Núria. També han jugat: Carlita, Guiu, Tània, Pili Porta i Clara.

Gols: 1 – 0 Ana Maria Romero (4'), 2 – 0 Ana Maria Romero (15'), 3 – 0 Gema Gili (18'), 3 – 1 Kaky (39'), 4 – 1 Ana Maria Romero (43'), 5 – 1 Alèxia Putellas (48'), 6 – 1 Cristina Baudet (58'), 7 -1 Cristina Baudet (69'), 8 – 1 Gema Gili (75'), 9 – 1 Pilar Garrote (87')

Conjunt arbitral:

Àrbitra: Victòria Petrova Borislavova

Assistents: Olga Gómez López i Marina Febrero Rodríguez

4a àrbitra: Anna Toneu Domènech

Crònica:

El FC Barcelona no ha tingut problemes per assegurar-se una plaça a la final de la Copa Catalunya Femenina. Les blaugranes han dominat la semifinal contra l'Europa des del primer moment. Deixant-ho ben clar al minut 4, amb el primer gol d'Ana Maria Romero (Willy), que avui ha estat la protagonista del partit anotant un hat trick a la primera part.

L'Europa s'ha esforçat en defensa i ha tallat algunes jugades perilloses, però no han estat suficients per evitar que el marcador fes palesa la superioritat blaugrana. Tot i així, l'Europa ha gaudit d'una gran ocasió amb un xut a porta que l'àrbitra ha anul·lat per fora de joc. Al minut següent, però, Gema Gili ha marcat el tercer del Barça després d'una centrada de Torrejón.

Amb el 3 a 0 al marcador, les escapulades han marcat el gol de l'honor, amb una rematada de cap de Kaky després que la portera blaugrana hagués refusat un xut previ de Vane. En aquests minuts és quan l'Europa s'ha sentit més còmode al terreny de joc. El Barça, però, no ha trigat en ratificar el seu domini i el partit ha arribat al descans amb un 4 – 1 al marcador.

A la represa, les noies de Xavi Llorens han mantingut la possessió de la pilota i han assetjat la porteria rival en nombroses ocasions. Si a la primera part la protagonista ha estat Willy amb un hat trick, a la segona Cristina Baudet ha pujat 2 gols al marcador pel seu equip. Un d'ells ha estat una espectacular rematada sense deixar caure la pilota a terra, després d'una centrada de Melani.

La jove Pilar Garrote ha marcat el darrer gol del partit, aconseguint el 9 a 1 que ha classificat a les blaugranes a la final de la Copa Catalunya Femenina 2013-2014, que es disputarà diumenge a les 12.00 hores.

El partit ha estat presenciat des de la llotja del Municipal Les Planes pel vicepresident de la FCF, Joan Josep Isern; el directiu i delegat a Barcelona, Francesc Folguera; el directiu responsable de futbol femení, Albert Montull; la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; altres membres de l'estructura federativa; i representants dels clubs participants.