El Barça es classifica per a la final de la Copa del Rei
Notícies Generals | 08/02/2017
Els blaugranes han empatat a 1 a la tornada de la semifinal de la Copa del Rei al Camp Nou davant l'Atlètic de Madrid.

La victòria de la setmana passada al Vicente Calderón ha servit als blaugranes perquè arribessin un any més, i per quarta temporada consecutiva, a la final de la Copa del Rei. Els de Luis Enrique han saltat al terreny de joc amb un plantejament defensiu i l’Atlètic de Madrid ha dominat bona part del primer temps. Tot i això, als jugadors del Barça els ha valgut el gol que ha marcat Luis Suárez al minut 43, després que Moyà desviés el xut inicial de Leo Messi.

Durant la segona part, el Barça ha jugat amb més seguretat controlant la pilota, i de retruc, el joc. Però cap al minut 65, l’Atlètic ha anat disposant de més possessió  i d’arribades a porteria. El gol  “colchonero” ha arribat després que Gameiro fallés des del punt de penal. El mateix jugador francès ha estat l’encarregat de fer pujar l’1 a 1 al marcador, que ja no s’ha mogut.

Amb el goal-average favorable (3-2), els blaugranes han certificat la classificació. El rival del Barça sortirà del partit que disputaran dimecres l’Alavés i el Celta a les 21.00h. Al partit ha estat present el president de la FCF, Andreu Subies; i el president de la Federació Càntabra de Futbol, José Ángel Peláez.