El Barça Femení, classificat per a la final de la Copa de la Reina
Notícies Generals | 16/06/2017
Les de Xavi Llorens superen el conjunt valencianista per 2 a 1 en una gran primera part i disputaran diumenge la final del campionat.

El FC Barcelona Femení ja es troba en la final de la Copa de la Reina després d'haver-se imposat per 2 a 1 al València. Les blaugranes han dominat la primera part i s'han avançat en el marcador gràcies als gols de Gemma Gili i Vicky Losada en només vuit minuts. Les valencianistes han donat un pas endavant en el segon temps, però han tingut dificultats per generar perill. Al temps afegit han aconseguit retallar distàncies amb un gol de Mari Paz, però ja no han tingut temps per anivellar el duel. D'aquesta manera, l'equip que dirigeix Xavi Llorens disputarà aquest diumenge la final davant el guanyador de l'Atlètic de Madrid-UD Granadilla Tenerife.