El Barça Femení, classificat per a la final de la Supercopa d’Espanya
Futbol Femení | 06/02/2020
El conjunt que entrena Lluís Cortés remunta un matiner gol en contra per superar 2 a 3 l’Atlètic de Madrid en una disputada semifinal.

El Barça Femení s’ha imposat a l’Atlètic de Madrid per 2 a 3 en una emocionant semifinal i jugarà la final de la Supercopa d’Espanya contra la Reial Societat diumenge a les 12.00 hores a El Helmántico. L’equip que dirigeix Lluís Cortés ha començat la final de la pitjor manera possible. Quan només s’havien disputat quatre minuts, Toni Duggan ha avançat el conjunt matalasser. Malgrat el cop, el conjunt blaugrana ha reaccionat ràpidament empatant el xoc mitjançant Patricia Guijarro al minut 12.

A mesura que avançaven els minuts, el Barça s’ha anat fent progressivament amb les regnes de l’encontre. Primer ha estat Lieke Martens qui ha marcat l’1-2 al 28', i just abans del descans Oshoala ha ampliat diferències. A la represa, Charlyn Corral ha aprofitat una acció aïllada per marcar el 2 a 3 amb un xut creuat al minut 62. A partir d’aquí i fins al xiulet final, el Barça s’ha defensat amb solvència i ha certificat el seu passi a la gran final.