El Barça goleja i es classifica per a les semifinals de la Copa del Rei
Notícies Generals | 26/01/2017
El FC Barcelona s’ha imposat en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei davant la Real Sociedad per un contundent 5-2 i ja és semifinalista.

El duel entre el Barça i la Real Sociedad ha començat amb les forces d’ambdós conjunts bastant igualades. Tot i això, els blaugrana no han tardat en imposar-se i, al minut 17, Denis Suárez ha obert la llauna després d’una bona jugada de combinació amb la davantera del Barça. A partir d’aquest moment, els de Luis Enrique han controlat el partit i han apujat encara més les línies per arribar a la porteria contraria.

Ja a la represa, el partit ha seguit amb una gran intensitat i, al 54’ l’àrbitre ha xiulat penal sobre Neymar. Messi ha estat l’encarregat de xutar la pena màxima i d’anotar el 2-0. La Real no ha afluixat i pocs minuts més tard, al 62’, ha retallat distàncies amb un gol de Juanmi. Ara bé, l’alegria dels bascos no ha durat gaire, ja que un minut més tard Luis Suárez ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d’una bona assistència de Messi (3-1).

Quan tot semblava de cara pels barcelonistes, Willian José ha efectuat una rematada de cap que Ter Stegen no ha pogut aturar i ha marcat el 3-2. Però els blaugrana no s’han arronsat i Arda Turan ha aconseguit sumar un nou gol aprofitant una bona centrada d’Aleix Vidal. L’autor del primer gol, Denis Suárez, ha estat l’encarregat de sentenciar el matx, al minut 82, en marcar un gol després d’una gran jugada de Messi, que ha superat a diversos defenses de la Real i ha centrat l’esfèrica. El Barça ha seguit pressionant, però el partit s’ha acabat amb el definitiu 5-2. Així doncs, els blaugrana es classifica per a les semifinals de la Copa del Rei per un global de 6-2.