El Barça guanya a Anoeta i encarrila l’eliminatòria
Notícies Generals | 19/01/2017
El FC Barcelona ha vençut a la Real Societat en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei per la mínima (0-1). La tornada, al Camp Nou, decidirà qui passa a les semifinals.

El Barça s’ha trobat un rival a l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei que no li ha posat les coses fàcils. Els de Sant Sebastià han iniciat el duel amb força i s’han mostrat ofensius. Durant la primera meitat, la possessió ha estat repartida, però el Barça ha creat més perill. Al minut 20, un defensa de la Real ha fet una falta sobre Neymar i l’àrbitre ha xiulat penal. El mateix Neymar ha estat l’encarregat de xutar la pena màxima i avançar el seu equip (0-1).

Els blaugrana han començat la segona part a Anoeta amb un joc perillós i han enviat diversos avisos a la porteria de Rulli, però la Real ha anat creixent i ha acabat dominant el joc i marcant el ritme del duel. Cap dels dos conjunts ha gaudit de bones ocasions i, finalment, el matx ha acabat amb victòria per la mínima del Barça (0-1).

D’aquesta manera, els de Luis Enrique tenen les coses de cara per la tornada dels quarts de final. El partit de tornada se celebrarà el proper dijous 26 de gener a les 21.15 hores al Camp Nou, on es decidirà quin dels dos equips passa a les semifinals.