El Barça guanya el derbi i accedeix als quarts de final
Futbol Femení | 25/11/2018
El FC Barcelona Femení ha superat els vuitens de final de la Copa de la Reina amb una victòria davant el RCD Espanyol per 2 gols a 0.
FC Barcelona

El FC Barcelona s’ha classificat per als quarts de final de la Copa de la Reina després d’eliminar el RCD Espanyol en un derbi que s’ha decidit als primers 45 minuts. Un xut de Kheira Hamraoui l’ha desviat Alèxia Putellas per obrir el marcador als 15 minuts de joc. Les blaugrana han dominat el duel i han gaudit de nombroses ocasions, però només Toni Duggan ha fet el 2-0 a porteria buida aprofitant un rebuig de la portera Mariajo Pons.

L’Espanyol ha defensat amb valentia la seva porteria i han evitat que el resultat s’eixamplés. En l’última jugada del temps reglamentari Alèxia Putellas ha enviat una pilota al pal en un xut llunyà, acció amb la qual s’ha arribat a la finalització del partit i amb la classificació del Barça a la següent eliminatòria d’aquesta competició.