El Barça guanya la primera semifinal
Notícies Generals | 31/08/2013
El FC Barcelona ha guanyat 4 a 0 contra el FC Levante las Planas en la primera semifinal de la Copa Catalunya Femenina 2012 – 13.

Alineacions:

FC Barcelona: Rafols, M. Unzue, Torrejón, Ruth, Melani, Virginia, Corredera, Mírian, Vicky, Soni, Alexia. També han jugat: Núria, Chelsea, Lau, Romi, Gema, Kenti i Andrea.

FC Levante las Planas: Maria Ripoll, Sarita, Eve, Carol, Aida, Zaira, Ausi, Inés, Sara Evita, Carriba. També han jugat: Xell, Belén, Eli, Sandra i Anika.

Gols:  1 – 0 Vicky (16’), 2 – 0 Alexia (28’), 3 – 0 Soni (48’), 4 – 0 Kenti (88’)

Conjunt arbitral:

Àrbitra:  Meritxell BERNAT SALVAT

Assistents:  Sara ESCODA BALAGUERÓ i Lourdes HINOJOSA BOSCA

Crònica:

El FC Barcelona s’ha classificat per jugar la final de la Copa Catalunya Femenina 2012-2013 després de guanyar per 4 gols a 0 al Levante las Planas.

Les blaugranes han estat superiors, tan en la possessió com en la localització, que s’ha produït majoritàriament al camp del Levante. Les jugadores de Sant Joan Despí han tingut el primer contratemps amb la lesió de Sarita que ha hagut de ser evacuada del camp per anar al Centre Mèdic on se li estan fent les pertinents proves.

El partit s’ha començat a decantar a favor de les blaugranes després que Vicky aprofités una passada enrere per rematar des de la frontal a l’escaire de la porteria de Maria Ripoll.  A partir d’aquest moment, el control ha estat del Barça, tot i els intents de sortida a l’atac de les jugadores del Levante, que no han provocat gaire perill en la porteria barcelonista.

En el minut 28, Alexia ha trencat la línia del fora de joc de la defensa per situar-se davant la portera rival i col·locar-li la pilota per sobre, aconseguint així el 2-0 amb el qual s’ha arribat a la mitja part.

Al minut 3 de la represa, Soni ha marcat el 3 a 0 gràcies a una rematada des de dins l’àrea després d’una bona jugada des de la banda dreta. A partir d’aquest moment les jugadores de Xavi Llorens han seguit dominant el partit amb el seu joc de control, tot i així, el Levante ha obert el partit intentant arribar a la porteria contraria, malgrat no haver gaudit d’ocasions clares.

A dos minuts del final, Kenti ha deixat el 4 a 0 definitiu en el marcador. Diumenge disputaran la final de la Copa Catalunya Femenina a les 12 hores contra la guanyadora de l’altra semifinal, entre el RCD Espanyol i l’Escola Comarcal de Futbol les Garrigues.