El Barça Lassa aixeca la sisena Copa Catalunya consecutiva
FS Notícies | 09/09/2018
El FC Barcelona Lassa ha guanyat les últimes sis Copes Catalunya Sènior de Futbol Sala de manera consecutiva en vèncer l’Industrias Santa Coloma (1-4) en una final molt igualada i disputada i que s’ha resolt en els últims minuts.

INDUSTRIAS SANTA COLOMA
1 - 4
FC BARCELONA LASSA
Cristian Domínguez, Mario López, Adrián Orellana, Ximbinha, Maixo Juliano, Pol Pacheco, Albert Cardona, Arnau Manzano, David Álvarez, Sebastián Corso, Alex Verdejo, Oriol Santos, Miquel Feixas, Talles Lima Aleixo.
Juanjo Angosto, Jesús Aicardo, Roger Serrano, Boyis, Dyego Henrique, Adolfo Fernández, Sergio Lozano, Ferrao, Joselito Fernández, Arthur Guilherme, Dídac Plana, Adrián Ortego, Esquerdinha.
Pol Pacheco (1-0, 3’).

Ferrao (1-1, 8’; 1-2, 29’), Jesús Aicardo (1-3, 36’); Roger Serrano (1-4, 37’).
Sebastián Corso (36’).

Roger Serrano (9’), Dyego Henrique (14’), Boyis (15’), Ferrao (27’).
Francesc Garcia-Donas Salvador i Miguel Moreno Millán (àrbitres), Ignasi Velasco Casals (tercer àrbitre), Montserrat Llamazares Vázquez (àrbitra assistent).

Espectadors: 2.900 persones

En els derbis sempre es respira un ambient especial i la final de la Copa Catalunya Sènior masculina de Futbol Sala no ha estat cap excepció. Industrias Santa Coloma i FC Barcelona Lassa han sortit al 100x100, conscients del títol que estava en joc. Amb un Palau Blaugrana totalment entregat, els dos equips han mostrat un espectacle digne de la competició. Pol Pacheco ha obert el marcador ben aviat amb un xut ras. La forta pressió que han exercit ambdós conjunts ha estat molt elevada i, en conseqüència, s’han vist poques ocasions clares de gol. Una genialitat de Ferrao a la mitja volta ha posat les taules en el marcador. Una de les jugades més espectaculars de la primera part ha estat la xilena que ha fet Pol Pacheco en rebre directament de Miquel Feixas, però Juanjo Angosto s’ha anticipat bé i ha tapat la rematada. A falta de deu segons per anar al descans, Ferrao ha estat a punt de donar la sorpresa amb una rematada acrobàtica de cap que ha rebotat en el porter Miquel Feixas i que ha acabat a córner.

L’alta intensitat dels primers vint minuts s’ha reflectit durant tot el segon temps. Ferrao ha estat el jugador que ha portat més perill a la porteria rival, però veient la dificultat de crear alguna jugada dins les àrees, els futbolistes han optat per potents xuts exteriors. Precisament, el brasiler ha estat l’autor del segon gol del Barça Lassa. L’avís l’ha donat estavellant un fort xut a la creueta i, just després, en un servei de córner ha executat una espectacular volea que ha servit per desfer l’empat.

Una falta xiulada a prop de la frontal de l’àrea, l’ha servit Ferrao en curt cap a Jesús Aicardo, que no s’ho ha pensat dues vegades en buscar porteria i fer l’1-3. Un minut més tard, Roger Serrano ha tancat el resultat en quedar morta una pilota que ha refusat Miquel Feixas. En els últims dos minuts, els de Santa Coloma han sortit amb el joc de cinc, però no han pogut inquietar la porteria blaugrana. Així doncs, el Barça Lassa aconsegueix la sisena Copa Catalunya Sènior de manera consecutiva i ja suma 10 títols d’aquesta competició en el seu palmarès.

En l’entrega de trofeus, el subdirector del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcé; el president de la Comissió Gestora de l’FCF, José Domingo Valls; i el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, José Miguel Calle, han fet entrega d’una rèplica de la Copa al conjunt arbitral de la final. Marcé ha donat el plat de subcampions a l’Industrias Santa Coloma; mentre que Calle ha lliurat la copa de campions al FC Barcelona Lassa. A la final també ha assistit el president de l’Industrias Santa Coloma, Vicenç Garcia; i el membre de la Junta Directiva del FC Barcelona i responsable de la secció de Futbol Sala, Josep Ramon Vidal-Abarca; entre d’altres.