El Barça Lassa Cadet s'exhibeix per proclamar-se campió de la Copa Catalunya
FS Notícies | 15/06/2019
Els jugadors de Martí Graells han superat l'AE Les Corts UBAE per 0 gols a 8 en una demostració imparable d'eficàcia ofensiva que ha catapultat als blaugrana fins al campionat de la Copa Catalunya.

AE Les Corts UBAE
0 - 8
Barça Lassa
David Campos, Nuredine Navarrete, Pau Linares, Albert Conesa, Andreu Esbri, Iván Bonillo, Ignacio Prieto, Oscar Aguilera, Rubén Espinar, Santiago Soulere, Fèlix Prunera i Àlex Infante.
Barça Lassa
Joan Bosch, Antoni Cerdà, Martí Vallès, Roger Panadès, Sergi Viedma, Arnau Pineda, Marc Paterna, Adrián Tapias, Jorge Carrasco, Javier Ribas, Marc Puigvert, Pau López i José Daniel González.

0-1 Martí Vallès (9'); 0-2 Jorge Carrasco (10'); 0-3 Roger Panadès (25'); 0-4 Antoni Cerdà (25'); 0-5 Sergi Viedma (35'); 0-6 Javier Rivas (36'); 0-7 Marc Paterna (38') i 0-8 Arnau Pineda (40').
TARGETES GROGUES

Arnau Pineda (14') i Marc Puigvert (18').
Fernando López (àrbitre principal) i Irene Martínez (àrbitra assistent).

Domini blaugrana en un duel de caixa o faixa. El Barça Lassa s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya Cadet de futbol sala després de guanyar l'AE Les Corts UBAE per 0 gols a 8 en una gran final disputada al Pavelló d'Esports Can Cases de Martorell. Els primers compassos del partit han estat protagonitzats per una igualtat gairebé tècnica entre dos aspirants al títol que han sortit amb molta intensitat i que han generat diverses ocasions en ambdós costats de la pista. Tot i l'anada tornada dels primers minuts de la final, els porters dels dos conjunts, Pau López pel Barça i David Campos pels mamuts, s'han multiplicat sota els pals per mantenir els seus respectius equips en vida en un inici vertiginós que podria haver canviat el signe del partit en qualsevol instant.

La solidesa de les defenses i dels porters s'ha trencat al minut 11 de partit, quan Martí Vallès, després d'un u contra u sensacional i d'una assistència deliciosa del capità blaugrana, Sergi Viedma, ha inaugurat l'electrònic de Can Cases per donar el primer avantatge als seus (0-1) en una final molt enrocada. El gol ha omplert de confiança i d'energia a un conjunt dirigit per Martí Graells que ha tornat a colpejar només un minut més tard. En aquesta ocasió, ha estat l'ala-pivot madrileny del Barça, Jorge Carrasco, qui ha fet pujar el 0 a 2, i qui ha enviat el duel al descans amb un avantatge de dos gols pels seus, després de materialitzar amb una rematada al segon pal una recuperació d'un Viedma omnipresent.

Els jugadors d'Adrià Fernández han sortit a la segona part sabent que havien de fer un pas endavant per poder tenir possibilitats d'entrar novament en la lluita per la victòria. Empentats per un esperit de superació excepcional, els mamuts han han disposat de dues ocacions de gol molt clares en els primers compassos del segon assalt, dues aproximacions que el porter blaugrana, Pau López, ha neutralitzat amb dues grans intervencions. L'AE Les Corts UBAE se sentia cada vegada més còmode sobre un Municipal de Can Cases que començava a creure en la remuntada dels barcelonins. Malauradament pels de Fernández, res més lluny de la realitat. L'ala del Barça, Roger Panadès, ha marcat el 0 a 3 en una jugada d'estratègia per esvair els fantasmes, un corner amb finalització exterior al minut 5 de la represa que ha obert l'aixeta golejadora dels blaugrana.

El 0 a 3 ha desencallat la capacitat golejadora d'un Futbol Club Barcelona que ha continuat prement l'accelerador i que ha acabat de sentenciar la final amb el 0 a 4, obra d'Antoni Cerdà (minut 25'), el 0 a 5, de Sergi Viedma des de gairebé la seva pròpia porteria quan els mamuts ho intentaven de cinc (minut 35), el 0 a 6, de Javier Ribas aprofitant novament la situació de cinc contra quatre (minut 36), el 0 a 7, de Marc Paterna al minut 38, i el 0 a 8, gentilesa d'Arnau Pineda en l'últim minut de la final.

Amb aquesta victòria, el Barça Lassa s'ha alçat amb el títol de campió de la Copa Catalunya en categoria Cadet i ha aconseguit el segon títol de la tarda per club, després que l'equip Infantil hagués superat el Club Manresa FS en la gran final anterior.

El director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, el seleccionador català Cadet de futbol sala, Rubén González, els directius de l'LCFS de l'FCF, Xavier Velasco i Juan Carlos Hueto, i el delegat comarcal de l'LCFS, Juanma Hernández, han estat els encarregats d'atorgar els títols de campió i de subcampió de la Copa Catalunya de futbol sala al Barça Lassa i a l'AE Les Corts UBAE, respectivament.