El Barça Lassa es classifica per a la final de la Copa Catalunya
Notícies Generals | 06/10/2016
El Castellar Futbol Sala no ha pogut donar la sorpresa i ha caigut en la primera semifinal de la Copa Catalunya Sènior davant el FC Barcelona Lassa per 0-11.

CASTELLAR FUTBOL SALA: J.M. Martínez, Víctor Del Olmo, Manel López, Francesc Tarruell, Roger Carrera, Alex Martínez, Darío Martínez, Albert López, Aleix Navarro, Iván Sequera, Javi Hervás, Gerard Gomà, Sergi Bracons i Roger Martínez.

Entrenador: Borja Burgos

FC BARCELONA LASSA: Paco Sedano, Jesús Nazaret Aicardo, Rómulo Alves, Marc Tolrà, Joao Batista, Dyego Henrique, Adolfo Fernández, Dione Alex ‘Bateria’, Carlos Vagner, Juan José Angosto, Roger Serrano i Diego Quintela.

Entrenador: Andreu Plaza

GOLS: Quintela (0-1, min.2; 0-6, min. 18; 0-9, min. 22), Adolfo (0-2, min. 2; 0-5, min. 18), Bateria (0-3, min. 13), Rómulo (0-4, min. 17; 0-7, min. 21), Dyego (0-8, min. 21), Aicardo (0-10, min. 25),  Joao (0-11, min. 38).

ÀRBITRES: Roberto Mamolar Calvo, Sergio Mamolar Calvo, Bernardo Simón Benet i Vanessa Cuenda Santos.

PÚBLIC: 1.000 persones, aproximadament.

La Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala s’ha iniciat amb la disputa de la primera semifinal entre un equip que ha fet història abans de jugar aquest partit. És la primera vegada que el Castellar Futbol Sala arriba a la fase final després de deixar sense opcions a equips de major categoria. En aquest duel s’ha vist les cares contra el vigent campió, el FC Barcelona Lassa.

Ambdós conjunts han començat el partit amb desconfiança i s’han temptejat per saber com reaccionava l’altre. Passats els cinc minuts inicials, però, el Barça ha buscat la possessió de la pilota i, des de la banda, Marc Tolrà ha fet una passada en horitzontal cap a Diego Quintela, que només ha hagut d’empènyer la pilota per inaugurar el marcador (0-1). Uns minuts després, Quintela ha iniciat una contra que ha culminat Adolfo Fernández tot sol (0-2).

Els jugadors dirigits per Borja Burgos han arribat a aquesta semifinal amb una motivació afegida pel fet d’enfrontar-se a un equip tres categories superior i, tot i els gols inicials, han posat en dificultat l’atac blaugrana creant una bona defensa. El control de la pilota l’ha tingut el Barça, però el Castellar no ha permès cap xut perillós. Només Marc Tolrà s’ha desmarcat per quedar-se sol davant el porter, però el seu remat ha quedat curt i  Josep Maria Martínez ha pogut aturar-lo.

A set minuts per al descans, el Castellar FS ha fet una gran jugada de combinació des de la pròpia àrea i arribant a la contrària, però l’última passada ha estat errònia i la jugada ha acabat en servei de porteria. Pocs instants després, Bateria ha marcat el tercer amb un potent xut des de tres quarts de la pista (0-3). A partir d’aquí, els jugadors del Castellar han acusat la diferència de categoria.

Rómulo Alves ha establert el 0-4 a tres minuts de finalitzar la primera part amb un xut creuat des de la banda. Adolfo ha fet el cinquè en aprofitar una passada de Quintela quan aquest s’ha vist acorralat per tres defenses just davant el primer pal.  Tot i que Quintela ha marcat el 0-6 en un moment de desconnexió de la defensa rival, cal destacar les aturades de mèrit que han realitzat els dos porters del Castellar FS.

Només començar el segon temps, Rómulo ha marcat el seu segon gol. I en jugada d’estratègia, Dyego Henrique ha fet el 0-8. Quintela no s’ha quedat enrere i en una contra ha marcat un hat-trick. En aquests moments d’atac constant dels jugadors d’Andreu Plaza, Ferrao ha estavellat una pilota al pal i Aicardo ha agafat el rebot per marcar de cap (0-10). Quan el Castellar ha tret porter jugador ha generat perill a la porteria rival, però en totes les ocasions li ha faltat una mica d’encert per acabar les seves jugades en gol. En els instants finals, Joao Batista ha aprofitat un rebuig del porter Gerard Gomà per tancar el marcador amb el 0-11.

Tot i que no era una tasca fàcil, el Castellar Futbol Sala, de Tercera Divisió Nacional, ha donat una molt bona imatge davant un Barça Lassa de primer nivell. Així doncs, demà a les 21.00h els blaugranes disputaran la final de la Copa Catalunya Sènior.