El Barça Lassa revalida el títol de campions de Catalunya
Notícies Generals | 07/10/2016
El FC Barcelona Lassa ha tornat a guanyar la final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala per quart any consecutiu després de superar el Catgas Energia per 4 gols a 6.

CATGAS ENERGIA: Alfonso Prieto, Mario López, Pablo del Moral, Dani Salgado, Javier Rodríguez, Sergio Sierra ‘Sepe’, Carlos Corvo, Javier Rangel, Esteve Plana, David Álvarez, Rafael López, Pol Tolrà i Sergio González.

Entrenador: Jordi Cobo.

FC BARCELONA LASSA: Juan José Angosto, Jesús Nazaret Aicardo, Rómulo Alves, Marc Tolrà, Joao Batista, Dyego Henrique, Adolfo Fernández, Dione Alex ‘Bateria’, Carlos Vagner, Roger Serrano, Diego Quintela i Paco Sedano.

Entrenador: Andreu Plaza.

GOLS: Roger Serrano (0-1, min. 8; 1-3, min. 23); Rafa López (0-2 pp, min. 15; 2-6, min. 34); Sergio González (1-2, min. 0.40); Diego Quintela (1-4, min. 25); Ferrao (1-5, min. 27); Aicardo (1-6, min. 28); Carlos Corvo (3-6, min. 34; 4-6, min. 0.1).

ÀRBITRES: Alberto Centeno Bono, Jordi Centeno Bono, Ignasi Velasco Casals i Irene Martínez Fernández.

PÚBLIC: 1.400 persones, aproximadament.

El Barça Lassa i el Catgas Energia s’han tornat a veure les cares en una nova final de la Copa Catalunya Sènior Masculina de Futbol Sala, ja que l’any passat també la van disputar ambdós conjunts amb resultat favorable als blaugrana. En els primers minuts de joc s’ha fet palesa la gran rivalitat que hi ha entre els dos equips i també la qualitat que hi ha a les seves files. En dos minuts, tant Barça Lassa com Catgas Energia han gaudit de bones ocasions per obrir el marcador.

La intensitat del joc ha estat molt alta i qualsevol error s’ha pagat car. Precisament, en una distracció dels jugadors de Santa Coloma ha arribat el primer gol dels blaugrana. A Roger Serrano li ha caigut la pilota als peus en un rebot de la defensa i ha afusellat la porteria d’Alfonso Prieto (0-1). Rafa López s’ha marcat en pròpia porta després d’un xut de Rómulo Alves quan li ha arribat una passada d’un servei de banda (0-2).

El Catgas Energia no s’ha arronsat en cap moment i sempre ha buscat porteria, però les últimes passades no han estat del tot encertades. La bona defensa blaugrana també ha impedit xuts perillosos. Tot feia pensar que els d’Andreu Plaza anirien al vestidor amb la porteria a zero, però a 40 segons per al descans, Sergio González s’ha desfet de manera molt elegant del seu defensor girant sobre el seu eix i ha creuat el xut per reduir distàncies en el marcador (1-2).

Un xut ras i potent de Roger Serrano ha fet pujar el tercer del Barça Lassa als tres minuts de la represa sense que Prieto pogués fer res per aturar-lo (1-3). Dos minuts més tard, Diego Quintela ha marca el quart en una acció en què la pilota ha anat de banda a banda passejant-se per davant la porteria i cap jugador del Catgas Energia ha pogut allunyar. Finalment, el blaugrana és qui ha rebut a la frontal de l’àrea i ha afusellat Prieto (1-4).

Els homes de Jordi Cobo han vist com se’ls hi complicava el partit i els hi ha costat sortir del seu camp. En una altra jugada d’atac, Ferrao ha buscat protagonisme a l’estavellar una pilota al pal, però ha tingut la recompensa al rematar un servei de córner (1-5). El Barça Lassa no ha permès al rival acostar-se a la seva àrea i han seguit pressionant fins que Aicardo ha fet un golàs per l’escaire per establir l’1-6. Prieto ha arribat a tocar la pilota, però la potència que li ha donat el blaugrana ha impedit que l’aturés.

El Catgas Energia ha reduït diferències a falta de sis minuts per al finals del partit, i és que només ha necessitat un minut per marcar dos gols. Primer ha estat Rafa López amb un potent xut i després Carlos Corvo en una jugada que ha combinat amb Dani Salgado. Corvo ha tancat el marcador a un segon per al xiulet final (4-6).

L’entrega de les medalles i la copa de campions ha anat a càrrec del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF, José Miguel Calle; del vicepresident de la FCF Josep Llaó; de tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; i del director del Consell Català, Antoni Reig.