El Barça perd i s’ho juga tot al Camp Nou
Notícies Generals | 05/01/2017
El FC Barcelona ha perdut contra l’Athletic Club en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei per 2-1. La tornada al Camp Nou decidirà l’eliminatòria.

El Barça s’ha trobat amb un rival molt fort en els quarts de final de la Copa del Rei. L’Athletic Club ha realitzat una pressió alta des del primer moment. Els blaugrana han intentat frenar els rivals amb llargues possessions de la pilota, però al minut 24 els locals han encetat el marcador amb un gol de cap d’Aritz Aduriz. Pocs minuts més tard, al 27’, Iñaki Williams ha anotat el 2-0 després de realitzar un potent xut que ha entrat per l’escaire de la porteria de Ter Stegen.

A la segona meitat, els de Luis Enrique s’han posat les piles i, al minut 51, Leo Messi ha marcat un gran gol de falta molt important per al seu equip. A partir d’aquest moment s’ha vist un duel de gran intensitat, amb superioritat del Barça, que no ha parat de buscar l’empat. Tot i això, els locals s’han replegat molt bé i han pogut aguantar el marcador amb el definitiu 2-1.

D’aquesta manera, els blaugrana es jugaran el passi per als quarts de final de la Copa del Rei en el partit de tornada que se celebrarà el proper dimecres dia 11 de gener a les 21.15 hores al Camp Nou.