El Barça remunta l’eliminatòria i aconsegueix el passi per als quarts de final
Notícies Generals | 11/01/2017
El president de la FCF, Andreu Subies, acompanyat del directiu Raül Sus, ha presenciat la victòria del FC Barcelona davant l’Athletic de Bilbao que els ha donat la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei (3-1).

El FC Barcelona ha sortit al terreny de joc amb la intenció de remuntar el resultat obtingut en el partit d’anada, on va perdre per 2-1. D’aquesta manera, els blaugrana han començat amb força i han buscat l’atac, fent una pressió alta. Luis Suárez ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc abans d’anotar el primer, al minut 35, quan Neymar ha centrat des de l’esquerra i l’uruguaià ha realitzat una volea i ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa.

Ja a la segona meitat, al 47’, l’àrbitre ha xiulat penal per una falta sobre Neymar, que ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima en el segon gol del partit. L’Athletic no ha tardat en reaccionar i, al minut 50, ha retallat distàncies amb una diana de cap de Saborit (2-1). Els de Luis Enrique han apujat encara més les línies per arribar a la porteria contraria i han gaudit de diverses ocasions fins que, al minut 78, Leo Messi ha efectuat un gran gol de falta directa que ha passat fregant el pal de la porteria de Gorka. Amb aquesta diana, el Barça ha segellat el partit.

Així doncs, els blaugrana han aconseguit capgirar l’eliminatòria després del resultat advers de San Mamés i han obtingut el passi per als quarts de final de la Copa del Rei per un global de 4-3.