El Barça s’imposa al Boca Juniors en el Trofeu Joan Gamper
El conjunt blaugrana s’ha presentat davant la seva afició amb una victòria solvent per 3 a 0 davant l’equip argentí.
FC Barcelona

El Barça ha tombat el Boca Juniors per 3 a 0 en la 53a edició del Trofeu Joan Gamper. Els d’Ernesto Valverde s’han presentat davant els seus aficionats oferint espectacle, gols i bones sensacions. L’equip blaugrana s’ha mostrat superior al seu rival en tots els aspectes del joc. Quan s’havien disputat 18 minuts, Malcom ha batut el porter Andrada amb un xut creuat. Després de diverses aproximacions perilloses, Messi ha marcat el 2 a 0 amb un suau toc de qualitat després de combinar amb Munir. Just abans del descans, Boca Juniors ha estavellat una pilota al pal.

A la represa, el conjunt argentí ho ha tornat a intentar, però Cillessen s’ha mostrat molt segur sota pals. Al minut 67, el Barça ha ampliat diferències i ha deixat el partit pràcticament sentenciat. Rafinha, després de rebre una passada al primer toc de Luis Suárez, ha superat el porter argentí amb un barret i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. D’aquesta manera, el Barça conquereix la 53a edició del Trofeu Joan Gamper davant de més de 70.000 espectadors al Camp Nou.

A l’encontre hi ha assistit el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Josep Llaó.