El Barça s’imposa al València en l’anada de les semifinals de la Copa del Rei
Copes | 01/02/2018
L’equip d’Ernesto Valverde doblega el València per 1 a 0 al Camp Nou amb un gol de Luis Súarez a la segona part.

El Barça ha aconseguit una ajustada victòria per 1 a 0 davant el València en el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei. Els blaugrana han superat el conjunt de Marcelino gràcies a un solitari gol de Luis Suárez al minut 66 després d’una assistència de Messi. El duel de tornada tindrà lloc el proper dijous 8 de febrer a les 21.30 hores a Mestalla.

FC BarcelonaAl partit hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies Forcada.