El Barça tomba l'Espanyol i obté el bitllet per disputar la final
Futbol Femení | 07/06/2019
El conjunt blaugrana es converteix en el primer finalista del Campionat de Catalunya Juvenil femení després de doblegar per 2 a 0 l'Espanyol.

FC BARCELONA
2 - 0
RCD ESPANYOL
Txell Font, Alba Fernández, Alba Ramos, Esther Laborde, Clara Rodríguez, Alba Caño, Martina Fernández, Laura Lobo, Laura Mas, Alicia Infante, Aroney González. També han jugat: Laura Coronado, Nai Tarifa, Laura Mas Serra, Jorgina Colomar, Laia Trancoso, Ona Barnón i Andrea Gómez.
Laura Maneja, Ariadna Perea, Nerea Chávez, Ariadna Mázquez, Marina Jover, Julia Guera, Claudia Riumalló, Eva Fuster, Alejandra Gracia, Mar Serracanta i Paula Jiménez. També han jugat Aina Pagespetit, Carla Sánchez, Paula Sanabria, Júlia Mailló, Sílvia Gil, Gennet Rodríguez i Maria González.
Laura Mas Berenguer (1-0, 3’); Martina Fernández (2-0, 20’).

Clara Rodíguez (26’); Aroney González (60’); Laura Lobo (71’); Esther Laborde (79’).

Paula Regola Macías (àrbitra principal); Andrea Salvador Sánchez i Tania Marín Sánchez (àrbitres assistents); i Coral Couso Cuadrado (4a àrbitra)

Espectadors: 300 persones, aproxidament.

El Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell s’ha vestit de gala per acollir la primera semifinal del Campionat de Catalunya Juvenil femení entre el Barça i l'Espanyol, inaugurant la 10a Festa del Futbol Català. El conjunt blaugrana ha marcat el primer gol quan s'havien jugat tres minuts, obra de Laura Mas Berenguer en aprofitar una passada dins l’àrea petita d’Aroney González. L’equip que dirigeix Pablo Álvarez ha dominat aquests primers minuts del partit. Malgrat que l’Espanyol ha reaccionat bé al gol en contra, Martina Fernández, al minut 20, ha aprofitat un desajut defensiu blanc-i-blau per batre Laura Maneja i col·locar el 2 a 0 al marcador. Tot i així, l’Espanyol ha estat a punt d’aconseguir el seu primer gol després d’un llançament de falta de Mar Serracanta, però la pilota ha sortit fregant el travesser. Ha estat la millor oportunitat visitant.

A la represa, el Barça s’ha dedicat a controlar el duel amb el marcador al seu favor. Joc de toc de les blaugranes, amb un Espanyol atent a les errades de l'adversari per contraatacar. Al minut 46, Carla Sánchez ha tingut l’oportunitat d'escurçar distàncies, però el seu tir ha resultat molt tímid arribant mansament a les mans de la portera Laura Coronado. Eva Fusté ho ha intentat també al minut 54, però el gol s’ha resistit a les blanc-i-blaves. Els minuts han passat i el control del partit per part de les jugadores blaugranes ha estat del tot efectiu. Així doncs, el Barça ha obtingut el bitllet per disputar la final de diumenge.

Al partit hi ha assistit la directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez; i el directiu de l'FCF Rossend Abella.