El Barceloneta es proclama campió de la Copa Catalunya Veterans
Notícies Generals | 19/06/2016
El CF Barceloneta ha guanyat 1-2 el FC Martinenc en la Final de la Copa Catalunya Veterans que s’ha disputat al Municipal del Guinardó.

El barri del Guinardó ha viscut amb molta il·lusió la final de la Copa Catalunya Veterans, ja que un dels equips finalistes era el FC Martinenc. Tant els locals com l’equip visitant han disputat uns primers minuts molt igualats, però a poc a poc, el Barceloneta ha anat controlant la pilota fins a dominar la primera part. D’aquesta manera, al 21’, Valentín Moreno ha obert el marcador (0-1) per avançar als mariners. Tot i aquesta possessió, el Martinenc també ha gaudit d’un parell d’ocasions clares per marcar, però ha estat gairebé a les acaballes del primer temps quan Aitor Cabadello ha empatat la final (1-1).

La forta calor que ha caigut sobre el Municipal del Guinardó ha fet defallir una mica les forces d’ambdós conjunts en el segon temps, però no les ganes per desfer l’empat. Gairebé no s’han produït ocasions de gol, ja que el joc s’ha centrat al mig del camp i cap dels dos finalistes ha buscat profunditat per arribar a la porteria contrària. Quan tot feia indicat que la final es resoldria a la tanda de penals, al minut 88, Ángel Garcia ha marcat el definitiu 1-2, donant el títol al Club de Futbol Barceloneta.

L'encarregat d’entregar la copa als campions ha estat el vicepresident de la FCF Joan Josep Isern. També han estat presents el directiu adjunt Antoni Artés; i el subdelegat al Barcelonès Miquel Carrillo.