El Catalunya-Veneçuela, vist pels protagonistes
Seleccions | 26/03/2019
Gerard Piqué, Bojan Krkric i Àlex Granell han atès els mitjans de comunicació per valorar el triomf per 2 a 1 davant Veneçuela en el duel que es va celebrar ahir dilluns a Montilivi.

La Selecció Catalana Absoluta va aconseguir ahir, dilluns 25 de març de 2019, un triomf de prestigi imposant-se a Veneçuela per 2 a 1 en un Estadi de Montilivi pràcticament ple. En un partit anivellat i amb ocasions per ambdós combinats, Bojan Krkric, que va anotar el seu setè gol amb l’Absoluta, i Javi Puado, que debutava amb aquest bloc, van ser els golejadors catalans d’una nit màgica. Minuts després d’aquest treballat triomf, Gerard Piqué, Àlex Granell i el mateix Bojan Krkric van atendre els mitjans de comunicació en una concorreguda zona mixta.

El capità del Girona FC, Àlex Granell, que s’estrenava defensant la samarreta de l’Absoluta, va assegurar que “ha estat un gran partit, en un escenari ideal per a molts de nosaltres. Crec que s’ha vist un duel entretingut per a l’afició, que ha fet un esforç per venir a l’estadi a recolzar-nos un dilluns a les nou de la nit. S’ha vist un partit dinàmic, amb travessers i gols. La Selecció Catalana té futbolistes top, de primer nivell mundial”.

Per la seva banda, el central del FC Barcelona, Gerard Piqué, que va lluir uns minuts el braçalet de capità després de la substitució de Sergio García per Pere Milla, va apuntar que “crec que hem fet un gran partit. Tenim una Selecció molt jove que li agrada tocar bé la pilota. Estem molt contents d’haver derrotat Veneçuela. Ha estat una gran festa per tots aquells que han vingut a Montilivi. Hem gaudit molt de l’experiència”.

En darrer lloc, el davanter de l’Stoke City FC, Bojan Krkric, que va obrir el marcador anotant el setè gol amb l’Absoluta, va manifestar que “és una dia especial per tots, en el qual et reuneixes amb companys que fa molt de temps que no veus. Hem competit molt bé, jugant a un gran nivell”.

Les audiències i les dades d’un triomf històric

A banda de l’excel·lent ambient que es va viure a Montilivi, on van assistir 12.671 aficionats, el partit entre Catalunya i Veneçuela va tenir una gran cobertura mediàtica. El duel, emès en directe per Tv3, va tenir un share del 18% i una audiència de 487.000 espectadors i de 33.000 a Esport3. Una altra dada que reflexa l’enorme interès que va despertar el xoc van ser els 156 periodistes de 72 mitjans diferents que es van acreditar.

En la seva aposta per oferir el millor producte per als seus federats, la Federació Catalana de Futbol va oferir un seguiment exhaustiu del xoc a través del minut a minut, convertint-se en la quarta pàgina amb més visites del web, amb un total de 11.088. A més, també es va anar informant al detall del duel a través de les diferents xarxes socials de l’FCF.

Per accedir al minut a minut i conèixer tots els detalls del Catalunya-Veneçuela fes clic AQUÍ.