El Catgas Energia jugarà per vuitena vegada consecutiva la final de la Copa Catalunya
Notícies Generals | 06/10/2016
El Club Manresa FS ha plantat cara a un equip de Primera Divisió i ha aconseguit remuntar el partit, però en els minuts finals el Catgas Energia ha capgirat el marcador i s’ha classificat per a la final (4-6).

CLUB MANRESA FUTBOL SALA: Adil Daali, Carles Lavado, Alejandro Ramírez, Oriol Tantiña, Said Nour, Jose Antonio Calvo, Antonio Cortés ‘Gordillo’, Iván Lora, Abdelaziz Boukhress ‘Asis’, Aleix Dalmau, Jose Aguilera ‘Josete’ i Eduardo Saavedra.

Entrenador: Jordi Rozas

CATGAS ENERGIA: Mario López, Pablo del Moral, Dani Salgado, Javier Rodríguez, Sergio Sierra ‘Sepe’, Carlos Corvo, Javier Rangel, Esteve Plana, David Álvarez, Rafael López, Pol Tolrà, Sergio González i Alfonso Prieto.

Entrenador: Jordi Cobo

GOLS: Josan (1-0, min. 1; 2-4, min. 24), Corvo (1-1, min. 6), Sergio González (1-2, min. 9), Sepe (1-3, min. 16; 1-4, min. 23), Alejandro (3-4, min. 29), Gordillo (4-4, min. 29), Dani Salgado (4-5, min. 33; 4-6, min. 0.15).

ÀRBITRES: Francesc Garcia-Donas, Miguel Moreno Millán, Mario Sáez Campos i Silvia Cobo Moreno.

PÚBLIC: 850 persones, aproximadament.

Una vegada conegut el primer finalista de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala, el FC Barcelona Lassa, el Club Manresa Futbol Sala i el Catgas Energia s’han disputat la segona plaça per a la gran final d’aquesta nova edició de la Copa Catalunya.

Amb el factor pista a favor, l’equip amfitrió s’ha posat per davant ben aviat i és que al minut 1, Jose Antonio Calvo ha culminat una contra després que el Catgas Energia hagi desaprofitat una falta perillosa (1-0). El duel ha agafant intensitat a mesura que han anat passant els minuts. Carlos Corvo ha igualat el marcador amb un gran gol per l’escaire des de fora l’àrea (1-1). En una jugada ràpida per la banda, Sergio González ha aconseguit colar una pilota entre el primer pal i el porter del Catgas just quan arribava a la línia de fons (1-2). La pressió alta i les recuperacions a mitja pista han caracteritzat el joc del Catgas Energia.

El Club Manresa Futbol Sala ha baixat la intensitat en els minuts finals de la primera part i han marxat al descans amb un resultat advers. I a la represa la tònica ha seguit igual, ja que els de Santa Coloma de Gramenet han posat més distància quan Sepe ha agafat una pilota en el seu camp i ha conduit fins a enviar la pilota al fons de la xarxa. El mateix Sepe ha marcat el quart en una acció d’estratègia (1-4).

Tot i el resultat, la situació ha canviat quan Josan ha iniciat la remuntada del Manresa quan ha fet pujar el 2-4 en rematar de cap una passada de Said Nour des de la banda. El porter Alfonso Prieto no ha aconseguit rebutjar la pilota i Josan, atent, ha donat un bri d’esperança al seu equip. La confiança dels locals s’ha fet més gran quan Alejandro Ramírez ha culminat una gran jugada de combinació (3-4). I un minut més tard, Antonio Cortés ha robat una pilota al mig del camp, s’ha driblat la defensa i ha empatat la semifinal, fent vibrar el públic local (4-4).

Una vegada recuperats d’aquest empat, el Catgas Energia s’ha tornat a endollar al partit i ha exercit una forta pressió, tot i que ha continuat una mica imprecís en les passades. El Manresa, equip de Segona ‘B’, s’ha acostat a la porteria rival a pilota parada i robant els mals controls dels jugadors de Jordi Cobo. Al minut 33, Rafa López ha fet una passada al segon pal i Dani Salgado ha xutat al primer toc, desfent, així, l’empat (4-5).

El Club Manresa FS no s’ha rendit en cap moment i ha cregut en una segona remuntada i, fins i tot, Asis ha estavellat una pilota a la creueta a quatre minuts del final. Amb només un minut per acabar el partit, el Manresa s’ho ha jugat a cara o creu traient el porter jugador, però amb aquesta decisió tampoc ha pogut aconseguir forçar els penals. En una falta directe a quinze segons per finalitzar, Dani Salgado ha fallat el primer xut, però el rebot li ha estat favorable i ha tancat el resultat amb el definitiu 4-6. D’aquesta manera, el Catgas Energia ha assolit l’objectiu que s’havia marcat, que era arribar a la final per vuitena vegada seguida amb la idea de tornar a aixecar una copa que va tenir a les mans quatre edicions enrere.