El Catllar supera el Joanenc i es classifica per a la final de la Copa Catalunya Amateur
Copes | 18/08/2018
El conjunt tarragoní obté el bitllet per disputar la gran final després de doblegar el Joanenc per 0 a 2 en un partit competit.

El Catllar s’ha convertit en el primer finalista de la Copa Catalunya Amateur després de tombar el Joanenc a les semifinals per 0 a 2. El conjunt tarragoní s’ha mostrat més eficient a les dues àrees per emportar-se una treballada victòria. D’aquesta manera, El Catllar lluitarà per aixecar el trofeu de la Copa Catalunya Amateur el dissabte 25 d’agost a les 11.30 hores al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega.

Àngels Vila

El partit ha començat de la millor manera possible per als interessos de El Catllar. Quan només s’havien disputat quatre minuts, Albert Rull ha avançat el seu equip en una bona acció individual. A partir d’aquest moment, el Joanenc ha intentat revertir la situació amb possessions llargues buscant fer mal per les bandes. Tanmateix, s’ha trobat amb un rival molt sòlid defensivament que ha sabut tapar bé els espais.

A la represa, els locals han donat un pas endavant per intentar anivellar el xoc com més aviat millor. Tot i gaudir d’ocasions, la defensa i el porter de El Catllar han evitat l’empat. Al minut 61, Héctor Pérez ha marcat la segona diana pels visitants que deixava la semifinal pràcticament sentenciada. Ambdós blocs han tingut oportunitats per marcar, però el marcador no ja s’ha mogut més.

Al partit hi ha assistit el directiu i delegat de la Federació Catalana de Futbol al Bages-Berguedà-Cerdanya, Esteve Olivella; el subdelegat a la zona, Arcadi Prat; i el directiu Jaume Plaza.