El CDC Torreforta, entusiasme per la formació i el treball en equip
Notícies Generals | 27/07/2017
Els joves jugadors del club tarragoní han incidit, a través de l’innovador projecte +KESPORT!, en els avantatges que comporta ajudar-se els uns als altres.
El CDC Torreforta, entusiasme per la formació i el treball en equip

El CDC Torreforta, una entitat situada al barri tarragoní de Torreforta, compta actualment amb un equip Juvenil, un Cadet, un Infantil, quatre Alevins, quatre Benjamins i dos Prebenjamins en el seu futbol formatiu. El club va començar a utilitzar la metodologia de +KESPORT! a finals de 2016, però això no va ser un obstacle per a la seva implementació a una gran velocitat i de manera molt positiva. El que més ha calat en el club durant aquests mesos han estat les múltiples activitats dirigides a reforçar la cohesió dels seus conjunts.

Els entrenadors s’han involucrat des del primer moment en la iniciativa. Les activitats i els jocs que proposa els ha obert una porta engrescadora a un ampli camp d’experiències pedagògiques. Per la seva part, els futbolistes s’han mostrat molt interessats a participar en els exercicis i en les seves reflexions, moment clau en el qual ells mateixos han aconseguit analitzar, amb els seus propis recursos i arguments, les diferents qüestions i aspectes per a la vida que proposa el programa.

El president del CDC Torreforta, Lluís García, ratifica aquestes sensacions i espera que en el futur se segueixi aplicant aquesta metodologia. En aquest sentit, el coordinador del club, Ramón Expósito, entén que +KESPORT! comparteix la filosofia de l'entitat a l’hora de relativitzar la competitivitat i d’enfocar els entrenaments i els partits de les categories inferiors a la formació i el divertiment. “Els infants venen aquí a gaudir i a formar-se en tots els aspectes”, assegura García.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.