El CE Escola La Noguera fa un pas endavant molt necessari
F. Base | 02/11/2017
El plus pedagògic de la campanya +KESPORT! ha deixat una important empremta en un club que ha millorat notablement la seva metodologia.
El CE Escola La Noguera fa un pas endavant molt necessari

El Club Esportiu Escola La Noguera ha fet una valoració molt positiva de la seva participació en el projecte +KESPORT!. “Sens dubte, els joves futbolistes han anat millorant en la conducta i en el control de les seves pròpies emocions”, assenyala el president del club, Agustí Rosell. Aquesta entitat, ubicada a Torrelameu, presta servei a municipis com Vilanova de la Barca, Térmens, Vallfogona de Balaguer, Corbins, Menàrguens i Albesa.

El coordinador de l’Escola, Pere Clarisó, qualifica d’orgull la participació del club en una campanya d’aquesta rellevància. “Treballar els aspectes psicològics del joc ens ha fet créixer com a escola i ha aportat un plus de qualitat als entrenaments. Ha resultat molt interessant com s’ha abordat la qüestió de la companyonia i de les relacions personals entre els jugadors, així com deixar-los gestionar certes situacions. Som un millor club gràcies a aquest projecte”, reconeix Clarisó.

Per la seva banda, el coach de +KESPORT! responsable d’introduir el projecte al CE Escola La Noguera, Marc Martínez, remarca que “hem ajudat els jugadors i jugadores a reflexionar sobre els aspectes de la vida que el futbol permet veure amb claredat. Amb això hem pretès abundar en aquesta maduresa que es va assolint a poc a poc millorant la relació amb els altres, la gestió de problemes i situacions, i l’anàlisi del treball en equip”.

A més, els pares i mares han admès la seva sorpresa quan van veure que, de sobte, en els entrenaments, s’introduïen una sèrie d’exercicis, jocs i activitats diferents. En el seu conjunt han valorat com a molt positiu anar una mica més enllà dels valors del futbol i incorporar elements d’anàlisi complementaris però molt importants a la seva edat amb la finalitat d’integrar-se en una societat cada vegada més complexa.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.