El CE Esparreguera celebra el centenari amb la Selecció Territorial Amateur
Notícies Generals | 20/06/2016
La Selecció Territorial Amateur del Baix Llobregat ha disputat un partit amistós davant el CE Esparreguera per commemorar els 100 anys d’aquesta entitat.

La directiva i delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, ha estat present en un inèdit duel entre el CE Esparreguera, del Grup 12 de Quarta Catalana, i la Selecció Territorial Amateur del Baix Llobregat. El motiu d’aquest partit amistós ha estat la celebració del centenari de l’Esparreguera, que des de fa uns dies està commemorant aquesta fita. Per aquest motiu, Linares els hi ha fet entrega d’un obsequi en nom de la FCF.

Unes 200 persones han presenciat un duel que ha començat amb la sacada d’honor de Gaspar Llopis, jugador, entrenador i soci de tota la vida del club. De seguida, la Catalana ha pogut celebrar el primer gol del partit, ja que poc després del xiulet inicial Cristòbal Atienza ha obert el marcador. Catalunya ha començat dominant el partit i mitjançat Francisco Javier Loro, que ha fet diverses incursions per la banda esquerre creant molt perill, ha marcant dos gols més en només vint minuts de joc (3-0). L’1 a 3 ha arribat al minut 31 amb el gol de Francisco Navarro, que ha donat ànims als seus companys.

Tanmateix, quatre minuts després, Miguel Ángel Alarcón ha continuat ampliant la distància en el marcador amb el quart gol de la Catalana. L’Esparreguera ha seguit amb el seu joc i ha tingut dues rematades davant el porter rival, i a pocs minuts del final de la primera part, Gerard Llobet ha aconseguit el segon (4-2).

A la represa, Adrián Perea, per part de Catalunya, ha marcat el cinquè gràcies a una mala sortida del porter local, que no ha tingut una tarda destacada. Dos minuts més tard s’ha produït una jugada calcada, i Perea de nou ha pogut ampliar, encara més, la diferència de gols (6-2). L’Esparreguera no s’ha quedat quiet i el tercer ha sorgit de les botes de Pau Casado (6-3). El seu joc, minvat per l’expulsió de Manuel Sánchez per doble groga, no ha servit per aturar les arribades de la Catalana que, després de vàries jugades, Oriol Barea ha colpejat de volea un refús des de la frontal de l’àrea i el porter, de nou mal col·locat, no ha pogut fer res per aturar-lo (7-3).

A les acaballes del partit, Daniel Panades s’ha marcat un gol en pròpia porta (8-3), però de seguida, Gerard Pérez ha tornat a marcar per maquillar una mica el resultat (8-4). Al final, la Selecció Territorial ha tancat el partit amb un hat-trick d’Adrián Perea marcant el 9 a 4 definitiu.