El CE Júpiter es proclama campió del Històrics Femení
Futbol Femení | 10/09/2018
El CE Júpiter es proclama campió del Històrics Femení El Júpiter s’ha proclamat campió del Torneig d’Històrics Femení del Futbol Català després de superar el FC Martinenc per 1-2.

La final del Torneig d’Històrics Femení ha estat vibrant, amb dos equips que ho han donat tot per alçar el títol. El Júpiter ha obert el marcador al minut 4 mitjançant la seva golejador Delba, màxima anotadora del torneig amb 6 gols, qui ha resolt molt bé un u contra u. El Martinenc ha reaccionat i ha començat a generar perill, especialment en pilotes a l’espai per la davantera Olga, sempre buscant l’esquena de la defensa. D’aquest manera, al minut 30 ha arribat l’empat. Precisament, Olga s’ha desfet de la seva rival i ha batut amb un xut ras a Cintia.

El guió d’igualtat s’ha mantingut a la segona part. Al minut 58, però, Louise ha fet una bona acció ofensiva i ha estat objecte de penal. Ella mateixa s’ha encarregat de transformar-lo i marcar el segon gol del Júpiter. A partir d’aquest moment, el Martinenc ha buscat un nou empat amb molta insistència, però Cintia sota pals ha estat molt segura. Finalment, el Júpiter s’ha proclamant campió del Torneig d’Històrics Femení del Futbol Català.

Prèviament, el CE Sabadell i la UE Sant Andreu s’han enfrontat en el duel pel tercer i quart lloc. Les vallesanes s’han mostrat molt superiors i han vençut per 9 gols a 0.