El CE Manresa s’imposa a la UE L’Estartit tot i la falta de jugadores
Notícies Generals | 10/06/2017
La baixa de diverses futbolistes del CE Manresa no ha estat un impediment per aconseguir el títol de campiones de Catalunya Femení Cadet Infantil davant la UE L’Estartit per 6 gols a 2.

CE MANRESA, 6: Laura Picas, Alba Romera, Laura Bastardas, Jana Pascual, Júlia Camps, Queralt Figuls i Emma Filgaira. També ha jugat: Laura Puig.

UE L’ESTARTIT, 2: Ainoa Díaz, Míriam Baso, Mar Gasull, Estel Pons, Maria del Mar Parella, Alba Gasull, Laia Giménez. També han jugat: Núria Espada, Abril Sebrià, Ferdaws Khamlichi i Natalia Romero.

Gols: Queralt Figols (1-0,26’), Mar Perella (1-1, 31’), Queralt Figols (2-1, 42’), Júlia Camps (3-1, 44’), Queralt Figols (4-1, 44’), Mar Perella (4-2,70’), Emma Filgaira (5-2, 7’) i Emma Filgaira (6-2, 75).

Equip arbitral: Paula Lindez (àrbitra), Meritxell Guardia (àrbitra assistent), Sandra Márquez (àrbitra assistent) i Mariona Peralta (4a àrbitra).

El CE Manresa i la UE L’Estartit s’han donat cita al Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell per disputar la final del Campionat de Catalunya Femení Cadet Infantil. Ambdós equips han arribat amb opcions d’aconseguir el títol, però finalment han estat les del Bages les guanyadores després de superar el seu rival per 6 a 2.

L’inici del partit ha estat intens i ha començat amb dues aproximacions de la UE Estartit que la portera Laura Picas ha resolt amb solvència. Tot i tenir el domini de la pilota, les jugadores del CE Manresa no trobaven profunditat en les seves aproximacions. Davant aquesta situació, les del Gironès han decidit avançar línies i pressionar a les seves rivals. Això ha permès a les jugadores de Pere Pagès gaudir de la millor ocasió al minut 16 quan Alba Gasull ha enviat la pilota fora després de superar a la portera blanc-i-roja. Sense temps per lamentacions, en la següent jugada, Ainoa Díaz, la portera de la UE Estartit, ha realitzat una gran estirada que ha servit per mantenir l’empat.

A partir d’aquí la calor ha alentit el ritme del partit i ha permès a ambdós equips agafar una mica d’aire abans de veure el primer gol. Queralt Figuls, que ja havia amenaçat la porteria rival, ha aprofitat una errada de la portera Ainoa Díaz per avançar el seu equip. Amb el gol, el CE Manresa ha endarrerit línies per sorprendre el seu rival al contraatac. En una d’aquestes accions, Queralt Figuls ha desaprofitat una ocasió davant de porteria per ampliar l’avantatge en el marcador. I ho acabarien lamentant, ja que, al minut 31, Mar Parella ha afusellat la porteria defensada per Laura Picas posant així l’empat.

L’inici de la segona part ha començat amb molta intensitat i ambdós equips han gaudit d’ocasions molt clares de gol. El Manresa s’ha avançat per partida doble gràcies a les dianes de Júlia Camps i Queralt Figuls. El resultat a favor ha permès jugar amb molta més comoditat a les futbolistes de Cristian Maya i han dominat el partit tenint les millors ocasions de gol. Al minut 59, Queralt Figuls ha arrodonit la seva actuació amb una vaselina impecable per certificar el seu hat-trick. Finalment, els gols d’Emma Filgaira i Mar Parella han tancat el marcador amb el definitiu 6 a 2.

Tot i la falta d’efectius, el CE Manresa s’ha coronat campió de Catalunya Femení Cadet Infantil. El directiu de l’FCF Jaume Plaza ha fet l’entrega de les medalles i el plat de subcampiones a la UE Estartit. I el directiu i delegat de l’FCF al Bages-Berguedà-Cerdanya, Esteve Olivella, ha donat el títol i les medalles de campiones al CE Manresa.