El CE Olímpic Móra d’Ebre, un treball col·lectiu i constant per superar l’individualisme
F. Base | 05/12/2017
Els entrenaments en aquest club han aportat un ventall de noves perspectives i molta diversió a tots els jugadors i entrenadors. Una de les activitats preferides impulsada per +KESPORT! ha estat el partit en parelles, en el qual la coordinació és clau.
El CE Olímpic Móra d’Ebre, un treball col·lectiu i constant per superar l’individualisme

La potenciació d'una cosa tan elemental i important com el respecte per l'adversari és un dels aspectes del programa +KESPORT! que ha destacat el president de l'Olímpic Móra d'Ebre, Cinto Jové, fruit de l'experiència adquirida, per primera vegada, en l'àmbit d'una pedagogia complementària a la de l'entrenament. La Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l'Esport han impulsat aquest projecte que, en definitiva, com diu el president d'aquest club de les Terres de l'Ebre "ha millorat la companyonia dels equips".

La incorporació als entrenaments d'activitats amb jocs i altres exercicis ha comportat un cert canvi en l'actitud dels jugadors, comprenent aspectes de l'esport amb els quals han estat capaços de cimentar la seva personalitat en actituds rectes i de col·laboració, especialment en la superació de l'individualisme i dels resultats personals.

Els mateixos jugadors i jugadores de l’entitat s'han esforçat en participar per donar el millor de si mateixos, no només a l'hora d'entrenar i de jugar, sinó també per aportar reflexions, el seu punt de vista i el seu criteri al coach de +KESPORT!. Al llarg de la temporada hi ha hagut grans descobriments personals i col·lectius, tots ells molt positius.

Noves situacions i comportaments que han contribuït a estendre aquesta nova dimensió del futbol formatiu al territori de les relacions amb els pares, també sensibles al desenvolupament dels seus fills i filles, i la seva actitud envers els partits, els resultats i les relacions amb la resta dels jugadors de l'equip. Així doncs, +KESPORT! ha deixat un rastre visible en el quadre tècnic de l'Olímpic Móra d'Ebre, un altre equip del col·lectiu de 72 clubs escollits per a la seva implementació.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.