El CE Sabadell FC puja a la Segona Divisió ‘A’
F. Amateur | 26/07/2020
Els arlequinats superen el FC Barcelona ‘B’ per 1 gol a 2 a la final de la fase d’ascens disputada a Marbella i ascendeix de categoria. En canvi, la UE Cornellà ha perdut 1-0 davant el CD Castellón.

Duel molt lluitat entre el FC Barcelona ‘B’ i el CE Sabadell FC en una de les finals del play-off exprés per ascendir a la Segona Divisió ‘A’- l’altre final l’han disputat el CD Castellón-UE Cornellà-. El Sabadell, però, és qui ha portat la batuta del partit en els instants inicial, creant més ocasions que els blaugrana. Néstor Querol i Óscar Rubio han posat a prova Iñaki Peña, però ha estat Monchu de falta directa (37’) qui ha obert el marcador.

FOTO: Twitter FC Barcelona 'B'La superioritat dels arlequinats s’ha fet efectiva als dos minuts de la represa, quan Aleix Coch ha rematat de cap a la sortida d’un córner. Ambdós conjunts han gaudit de diverses ocasions, però les més clares sempre les ha protagonitzat el Sabadell. Al minut 73, una bona jugada col·lectiva ha acabat a les botes de Néstor Querol, que ha superat el porter blaugrana amb una petita vaselina. El filial blaugrana ha pujat files i inclús Akieme ha pogut empatar, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. Tot i la pressió, els jugadors d’Antonio Hidalgo han resistit els contracops i pilotes penjades a l’àrea i han fet bo l’1-2 final amb el que accedeixen a la Segona Divisió ‘A’, categoria que no trepitjaven des de l’any 2015.

FOTO: Twitter CE Sabadell FCAl partit han estat presents el vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó; el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; el president del CE Sabadell FC, Esteve Calzada; el tresorer de l’FCF, Miquel Sellarès; el directiu i delegat de l’FCF al Barcelonès, Francesc Folguera; la directiva i delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares; l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; i la regidora d’esports de Sabadell, Laura Reyes.

La UE Cornellà no aconsegueix l'ascens enfront el CD Castellón (1-0)

La UE Cornellà ha disputat la segona final del play-off exprés, disputada a La Rosaleda, davant el CD Castellón. Durant la primera meitat s’han trobat amb moltes dificultats i Juanto Ortuño, al minut 26, ha marcat l’únic gol de l’enfrontament. Els del Baix Llobregat ho han intentat mitjançant un cop de cap de Pablo, que ha sortit fregant el travesser deu minuts més tard. Agus Medina també ho ha provat des de fora l’àrea. El porter Ramon Juan ha realitzat un gran partit, amb aturades de mèrit, evitant el segon del Castellón en diverses jugades.

A la segona part, la UE Cornellà ha sortit amb més intensitat i ha generat múltiples ocasions, però ha faltat l’encert final. Just abans de la segona pausa per la hidratació, els verds han tingut l’empat en dues oportunitats consecutives. El gol de l’empat no ha arribat i l’1-0 final ha donat la plaça a Segona ‘A’ al CD Castellón.

Al partit han estat presents el vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó; el president de la UE Cornellà, Àlex Talavera; i la directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares.