El CE Sant Gabriel, un gegant de la vocació formativa
F. Base | 30/08/2017
Les activitats i exercicis de +KESPORT! han aportat un plus de convivència i autoconeixement als equips del club.
El CE Sant Gabriel, un gegant de la vocació formativa

Fundat el 1960 per un actiu grup d’alumnes del Col·legi Sagrat Cor, el CE Sant Gabriel és una potència internacional en l’àmbit del futbol formatiu. Actualment, el club està format per més de 500 jugadors i es compten per milers els aficionats que cada setmana passen per les seves instal·lacions a Sant Adrià del Besós. En l’apartat masculí, l’entitat manté en la màxima categoria tres Juvenils, quatre Cadets, sis Infantils, set Alevins, quatre Benjamins i cinc Prebenjamins. Pel que fa al futbol femení, disposa de dos equips Sènior i una base de set conjunts més.

El seu president és Gregorio Peralta, que compta amb un ampli equip directiu i tècnic per dirigir el modern Sant Gabriel, un dels 72 clubs escollits per la Federació Catalana de Futbol per a la implementació del programa +KESPORT!. El director esportiu de l’entitat, Xavier Miracle, afirma que les activitats de la iniciativa han tingut una gran acollida. “Tot el que sigui millorar i aprendre ens interessa. Segons confirmen els mateixos tècnics que han treballat amb el projecte, l’experiència d’aquesta metodologia ha estat molt satisfactòria”, reconeix.

“Els jocs i les activitats proposades per +KESPORT! ens ha permès realitzar una preparació més humanitzada i menys esportiva, i així hem reforçat la cohesió dels grups”, explica el coordinador tècnic del club, José González. Al seu torn, un dels entrenadors, Peije Jin, assenyala que “hem modificat les rutines d’entrenament i aquest tipus de canvi fa que els jugadors reaccionin d’una altra manera, la qual cosa ens permet conèixer-los millor”.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.