El CEU Ciutat Meridiana, un club infatigable davant les adversitats
Notícies Generals | 17/07/2017
El programa +KESPORT! ha servit per potenciar valors entre els joves futbolistes com el respecte, el treball en equip i la companyonia.
El CEU Ciutat Meridiana, un club infatigable davant les adversitats

 

Per la seva ubicació i entorn, el camp del CEU Ciutat Meridiana, fruit de la unificació dels equips del barri, acull cada tarda a nombroses famílies amb dificultats econòmiques. No obstant això, quan els jugadors es posen les botes i trepitgen la gespa els problemes particulars de cadascú queden en un segon pla. S’obliden de tot i només pensen a jugar a futbol.

Una part important dels futbolistes que formen part de l’entitat prové de l’interès dels Serveis Socials en què puguin jugar a futbol i creixin amb els valors de l’esport. Per aquest motiu, la filosofia formativa se centra en aprendre a jugar sense el pes i la pressió de guanyar com a principal objectiu. Així doncs, no s’intercanvien jugadors d’un equip a un altre per potenciar-lo en un moment determinat de la temporada.

El president del club, Àlex Morales, i els 10 directius que formen la junta directiva treballen de valent per obtenir els recursos que siguin necessaris per mantenir el material en condicions i oferir el millor servei possible als joves futbolistes. Malgrat el seu esforç diari perquè tot es trobi en bon estat, les instal·lacions estan malmeses pel pas del temps i necessiten una remodelació.

D’aquesta manera, el CEU Ciutat Meridiana manté converses amb l’Ajuntament de Barcelona per validar un projecte que consisteix en la construcció d’un pàrquing soterrat, una zona comercial i nou camp sobre el mateix lloc on es troba l’actual. Si no hi ha cap contratemps, s’espera que les noves instal·lacions es puguin estrenar de cara a la temporada 2020-2021.

El club ha acollit amb els braços oberts l’arribada del projecte +KESPORT! a l’inici de temporada. Els jugadors i els tècnics s’han mostrat il·lusionats i amb la voluntat de col·laborar en tot moment. Gràcies a la metodologia d’aquesta iniciativa pionera en el món del futbol han aconseguit reforçar la unitat del grup i potenciar valors com el treball en equip, la solidaritat i el respecte.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.