El CF Amer, un exemple d’evolució positiva i d’aplicació pràctica
Notícies Generals | 19/07/2017
Els jocs i les activitats proposades pel programa +KESPORT! han permès als jugadors i tècnics de l’entitat millorar el nivell dels seus entrenaments.
El CF Amer, un exemple d’evolució positiva i d’aplicació pràctica

El CF Amer, un modest club gironí ubicat a la comarca de la Selva, es mostra satisfet per ser una de les 72 entitats escollides per desenvolupar el projecte +KESPORT!, impulsat per la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. El president del CF Amer, Narcís Triadó, valora positivament la metodologia de la iniciativa. “Els jugadors han pogut entendre millor la rellevància del comportament dins i fora del camp i la importància de valors com l’amistat i la companyonia. Aquestes noves aptituds acaben redundant en l’harmonia del grup i en un rendiment superior”, assegura.

En aquesta línia, un dels entrenadors del club, Marc Clarà, destaca les qualitats d’unes activitats revolucionàries que han permès fer un salt de qualitat en les sessions preparatòries i han ajudat els futbolistes a créixer en l’àmbit personal. “A més d’aprendre coses noves relacionades amb el futbol, els jugadors entenen que en el dia a dia s’ha de ser més solidari i aprendre que en l’esport no tot és guanyar o perdre. També és important que sàpiguen encaixar bé les derrotes. Ha estat molt positiu, especialment per a les categories com els Prebenjamins, Benjamins o Alevins”.

Els joves jugadors han associat la presència als entrenaments del coach Nelson Raviña a les comarques de Girona amb l’entreteniment, l’interès per l’aprenentatge i el descobriment de noves sensacions. “Aquest ha estat un club que ha demostrat una gran actitud de màxima col·laboració des del primer moment”, ha assenyalat Raviña. A més, els pares i mares, que han hagut d’aproximar-se a les regles del joc del programa, orientades també a la seva participació, han apreciat una evolució dels seus fills tant en el vessant futbolístic com en el personal.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.