El CF Badalona, rei en solitari del Torneig d’Històrics
Notícies Generals | 07/08/2017
El vicepresident de l'FCF Juanjo Isern ha assistit a la final i ha participat en l'homenatge a l'expresident d'honor del Torneig d'Històrics, Rafael Joaquim.

Fitxa tècnica:

CERDANYOLA FC, 0: Miguel Ramos (Del Río), Edgar (Pau López), Eric Pujol, Óscar Peña, Alex Alba (Alberto), Rubén, Víctor Aliaga (Iván Méndez),  Dani Martí, Alan (Demba), Didi (Juli) i Montoro (Roger).

CF BADALONA, 2: Marqueta (Morales), Parera (Juanjo), Albarrán, Moyano, Álvaro Vega, Maestre, Robert (Maldo), Toni Lao (Aly), Enri, Rubén i Kevin (Marcel Serramitja).

Gols: Enri (0-1, 74’), Marcel Serramitja (0-2, 92’).

Incidències: 450 espectadors al Municipal del Guinardó. S’ha rendit homenatge a Rafel Joaquin, expresident d’honor del Torneig d’Històrics del Futbol Català.

El CF Badalona ha sumat avui el seu sisè Torneig d’Històrics després de guanyar el Cerdanyola FC per 0 a 2 en la final amb gols d’Enri i Marcel Serramitja. Amb aquest triomf, els badalonins es converteixen en el club amb més títols al palmarès de la competició, desfent l’empat amb el CE Júpiter.

El Cerdanyola, que ha completat un magnífic torneig en el seu debut, s’ha quedat a les portes de la victòria en la final contra el Badalona de Manolo González. L’únic equip de Segona Divisió ‘B’ en l’edició d’enguany ha complert amb el seu paper de favorit i s’ha proclamat campió en un duel que no s’ha resolt fins als darrers quinze minuts.

La final ha començat amb força intensitat, entre dos equips molt segurs defensivament que concedeixen poques ocasions. En els primers vint minuts, el Badalona ha sortit dominant el joc, amb bones internades de Rubén i jugant amb la mobilitat d’Enri i Kevin, però sense crear gaires ocasions clares.

La primera acció de perill ha estat per al Cerdanyola. Montoro ha guanyat la línia de fons i ha posat una centrada molt perillosa que ha salvat el porter badaloní Marqueta. El Badalona ha aprofitat les internades d’Albarrán per banda dreta per atacar la defensa verda. De fet, Enri ha estat a punt de marcar al minut 26 en una rematada que ha salvat el lateral Edgar quan ja es cantava gol.

Per la seva banda, el Cerdanyola ha fonamentat el seu atac en les faltes a pilota aturada del migcampista Didi. Al descans s’ha arribat amb el 0-0 inicial tot i que el badaloní Moyano n’ha tingut una de molt clara en un xut que ha sortit massa alt.

A la segona part, els tècnics han donat pas als canvis i el partit no ha perdut ritme en cap moment. Demba, molt fresc, ha demostrat un cop més la seva velocitat i ha fregat el gol en un contraatac on el seu xut ha sortit per sobre de Morales.

A mesura que passaven els minuts, el Badalona ha decidit donar un pas endavant, avançant línies i ha fet centrades molt perilloses. I així ha arribat el primer gol. Albarrán ha posat una assistència de luxe i Enri, al punt de penal, ha rematat de cap a gol al minut 74.

Restaven 15 minuts i el Cerdanyola s’ha estirat a la recerca de l’empat. Iván Méndez ha fet lluir a Morales en un xut molt ajustat al pal al minut 77, però insuficient per empatar. Els de Toni Carrillo han deixat espais per tractar d’empatar, i Serramitja ho ha aprofitat establint el definitiu 0-2 en temps afegit amb un gran xut. El CF Badalona ha pogut celebrar així el seu sisè Torneig d’Històric i l’any vinent haurà de defensar títol en la 33a edició.

El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Juanjo Isern ha presenciat en directe la final del Torneig d'Històrics i s'ha sumat a l'homenatge a l'expresident d'honor del Torneig d'Històrics, Rafael Joaquim.