El CF Balaguer, campió de la II Copa Lleida
Notícies Generals | 25/08/2016
El Balaguer ha superat l’EFAC Almacelles per 1-2 en la final de la Copa Lleida. En el partit ha assistit el president de la FCF, Andreu Subies; el vicepresident Josep Llaó; el directiu i delegat a Lleida, Jordi Terés; i el subdelegat Jordi Solé.

Al Complex del Segrià de Torrefarrera s’ha disputat la segona edició de la final de la Copa Lleida. La primera meitat ha estat dominada per un EFAC que ha sortit amb molta intensitat per intentar marcar aviat, però els seus esforços no s’han vist recompensats amb el gol. L’Almacelles ha acusat l’alt ritme imposat en els primers quaranta cinc minuts i això ho ha sabut aprofitar un Balaguer que ha imposat el seu joc a la segona part.

Una acció d’Adrià Fernàndez, superant el porter Jordi Chiné en un cara a cara, ha fet pujar el primer gol de la nit. Al minut 60, de nou Fernàndez ha marcat el segon en rematar una falta lateral executada per Roger Giribet. Al 78’, l’EFAFC s’ha endollat de nou a la final amb el gol de Roger Canadell i ha pressionat al rival per tal d’empatar el partit. Tanmateix, el Balaguer s’ha tancat bé al darrere i ha pogut aguantar la ofensiva del rival per endur-se la Copa.

El president de la FCF, Andreu Subies; el vicepresident Josep Llaó; el directiu i delegat a Lleida, Jordi Terés; el subdelegat del futbol base, Jordi Piferrer; i l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, han fet entrega del trofeu al CF Balaguer. L’Alpicat va ser el campió de la primera edició.