El CF Fàtima, un club a punt de complir els 50 anys de vida
Notícies Generals | 14/08/2017
L'entitat, situada a la ciutat d’Igualada, ha millorat en l’àmbit de l’empatia des que forma part del projecte +KESPORT aquesta temporada.
El CF Fàtima, un club a punt de complir els 50 anys de vida

El CF Fàtima arribarà als 50 anys d’existència el pròxim mes de setembre. Situat en un barri d’Igualada, el club ha hagut de superar tot tipus de dificultats des de la seva fundació. Actualment, l’entitat realitza un servei social educant els joves futbolistes a través de l’esport i ajudant-los a créixer tan personal com professionalment. El club segueix en negociacions amb les institucions de la ciutat per substituir el camp de terra per un terreny de joc de gespa.

La voluntat del president, José Hernández, de la seva junta directiva i del coordinador tècnic, Vicente Izquierdo, és oferir als infants que volen jugar a futbol les mateixes oportunitats amb el mínim esforç econòmic. Els pares i mares paguen una quota de 100 euros anuals. La resta dels costos, bàsicament material, se suporten gràcies a l’explotació del bar, que només té llicència per operar i obrir quan hi ha activitat relacionada amb la pràctica esportiva.

L’arribada del projecte +KESPORT! ha tingut una acollida magnífica entre els jugadors, entrenadors i pares. “Ens ha agradat des del primer dia i la veritat és que funciona molt bé i tots aprenem coses noves. A més, els joves es diverteixen i això es nota després en els entrenaments i en els partits. Calia una iniciativa d’aquest tipus”, reconeix satisfet el seu coordinador tècnic, Vicente Izquierdo.

Una de les activitats del programa impulsa exercicis d’empatia, un camp molt obert a situacions de profit per a la formació de jugadors. Per exemple, anar assumint per torn les funcions d’àrbitre en un partit d’entrenament. Les reaccions i l’experiència valen la pena, com a conclusió a la qual fàcilment arriben tots: que arbitrar és certament complicat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.