El CF La Torreta, una escola de futbol i vida
F. Base | 25/11/2017
El club ha vist reforçada la seva tradició formativa amb la incorporació de les activitats i exercicis proposats pel programa +KESPORT!.
El CF La Torreta, una escola de futbol i vida

"El Club de Futbol La Torreta és una entitat esportiva amb els objectius de fomentar i difondre la pràctica del futbol". Així es defineix aquest club fundat el 1975, que és tota una institució formativa i social en un enclavament molt singular del Vallès Oriental. +KESPORT! l'ha inclòs en el programa per la seva naturalesa, arrelament i vocació cap al futbol base. Moltes famílies residents a Granollers, la Roca del Vallès o Montmeló opten per portar els seus fills a aquest club. Els agrada l'estabilitat i la familiaritat de La Torreta.

En la seva pàgina web també s’afirma que l’entitat "ha anat creixent fins a convertir-se en un dels clubs de futbol amb més prestigi de la comarca, amb demostrada capacitat organitzativa i amb un compromís clar amb la societat. Representem els valors propis del futbol: esforç, valor, compromís, sacrifici i esperit de superació".

Aquesta atmosfera es respira en l'entrenament de qualsevol tarda de la setmana sota l'atenta mirada del seu coordinador, Juan Manuel Gascón, al capdavant d'un Juvenil, que ara està a Preferent, i de 15 equips més de base fins a formar a un total de més de 200 jugadors. Uns futbolistes que, a més d'esforçar-se en la part física i en la tècnica, reben una educació en allò que +KESPORT! defineix com habilitats per a la vida.

D'aquí a uns anys, aquests esportistes recordaran els detalls, els missatges i els successos que realment han transcendit i han marcat la seva forma de ser. La companyonia i les primeres grans emocions, també les derrotes, ensenyen i forgen el caràcter.

Sobre aquests aspectes pedagògics parlen Manuel Gascón, els seus entrenadors, dos per equip, amb el coach de +KESPORT! José Ángel Venero, un educador amb personalitat i molt participatiu. El programa es desenvolupa a conveniència de tots els implicats aprenent tot de tots perquè l'esport és això: pura formació. Aquesta temporada participen en el projecte els Prebenjamins ‘A’, ‘B’ i ‘C’ i els Benjamins ‘A’, ‘B’ i ‘D’.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.