El CF Lloreda, prioritat en la formació de valors
F. Base | 23/08/2017
Gràcies a les activitats del projecte +KESPORT!, el club badaloní ha vist com els seus equips milloraven aspectes com la cohesió del grup o el respecte entre els seus jugadors.
El CF Lloreda, prioritat en la formació de valors

Fundat el 1969, el CF Lloreda, amb les seves instal·lacions al cor del barri badaloní, disposa en l’actualitat de 10 equips de Futbol 7 i 6 de Futbol 11, a més d’un Sènior que milita a Segona Catalana. Es tracta d’una entitat molt vinculada al seu territori que s’esforça per educar els jugadors a nivell personal i professional, els ensenya a formar part d’un grup i a lluitar per uns objectius comuns a través de valors com el treball en equip, el respecte o la disciplina.

El club ha rebut el projecte +KESPORT! amb els braços oberts des del primer dia. Aquesta iniciativa pionera en el món del futbol ha permès el CF Lloreda millorar notablement la qualitat dels seus entrenaments i emfatitzar aspectes com la cohesió grupal o la companyonia entre els jugadors. El coordinador de la base de l’entitat, Fran Capilla, subratlla que “el projecte ens ha ajudat a formar els entrenadors perquè sàpiguen inculcar determinats valors als joves. En definitiva, volem que creixin i siguin bones persones”.

Per la seva part, el coach de +KESPORT! al club, Iván Somoza, destaca la implicació dels jugadors en la metodologia de la iniciativa. “Els nens i nenes s’alegren quan veuen que se surten del guió de l’entrenament per realitzar una activitat a o un joc relacionat amb el programa. El cert és que han respost molt positivament a totes les activitats proposades, mostrant un gran entusiasme i unes ganes boges d’esforçar-se i aprendre”, remarca.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.