El CF Parets i el CF Cubelles, finalistes de la Copa Catalunya Amateur
Copes | 18/08/2019
El CF Parets i el CF Cubelles disputaran el pròxim dissabte 24 d’agost la final de la Copa Catalunya Amateur a l’Estadi Municipal de Palamós.

El CF Parets s’ha classificat per disputar la final de la Copa Catalunya Amateur després de guanyar al camp del CE Empuriabrava Castelló per 0 a 1. El CF Cubelles és el segon classificat per la final després de guanyar a domicili al Sporting Gavà.

CE Empuriabrava Castelló – CF Parets (0-1)

Els dels Vallès s’han imposat a l’Empuriabrava gràcies a un gol d’Àlex Calatrava en el minut 74 del partit. D’aquesta manera, el CF Parets tornarà a disputar una final de la Copa de Catalunya Amateur que es jugarà el pròxim cap de setmana a l'Estadi Municipal de Futbol Palamós - Costa Brava. El partit ha estat molt igualat durant els noranta minuts, però una jugada individual d’Àlex Calatrava, amb un fort xut des de fora de l’àrea, ha sorprès al porter José Sánchez que no ha pogut fer res per salvar el primer i únic gol que ben val una final.

L’entrenador de l’Empuriabrava Castelló, Albert Albert, malgrat la derrota, ha acabat satisfet del partit que ha fet el seu equip, poc rodat encara, davant un Primera Catalana com és el CF Parets. Recordem que els empordanesos han pujat aquesta temporada a Segona Catalana.

Miguel Muñoz, el tècnic del Parets, ha destacat la il·lusió que suposa per l’equip arribar a la final de la Copa Catalunya Amateur, un dels primers objectius que s’havia marcat el conjunt vallesà en aquest inici de temporada.

Sporting Gavà 2013 FC – CF Cubelles (1-3)

El CF Cubelles ha enllestit la seva classificació per la final de la Copa de Catalunya Amateur durant la primera part al Camp de Futbol Zem Can Tintorer. I tot gràcies al jugador Francesc Medina González, l’autor d’aquestes tres dianes. La primera al minut 26 (0-1), el segon al 35’ (0-2),  el tercer i últim del CF Cubelles un minut abans de la finalització de la primera part (3-0).

Juan Amador Hidalgo de l’Sporting Gavà 2013 FC ha aconseguit el primer i únic gol pel seu equip en el minut 55. L’avantatge que ha obtingut el Cubelles durant la primera part ha estat suficient per aconseguir el seu pas a la final, on ja li espera el CF Parets. La Final de la Copa Catalunya Amateur es jugarà el próxim dissabte 24 d'agost a partir de les 18  hores a l'Estadi Municipal de Palamós.

El directiu i delegat de l'FCF al Penedès Garraf, Manel Duran, ha estat present al partit que ha enfontat al Sporting Gavà contra el CF Cubelles. Manel Duran ha estat acompanyat pel directiu del Sporting Gavà, Alfred Zardoya i el president del CF Cubelles, Toni López